Skip to main content
search

Recuperator de căldură

Recuperatorul de căldură este o piesă esențială a oricărui sistem de ventilație eficient energetic. Wolf Heiztechik vă oferă recuperatoare de căldură integrate în centrale de tratare aer sau de sine stătătoare, în plăci, rotative sau cu agent termic. În plus, Wolf Heiztechnik oferă recuperatorul de căldură pentru case și spații mici, Wolf CWL. Recuperatorul de căldură Wolf Heiztechnik este unul dintre cele mai eficiente pe plan mondial, ajungând la o eficacitate de 95% Recuperatoarele în plăci nu necesită mentenanță și nu au părți în mișcare. -Amortizare foarte rapidă prin recuperarea căldurii din aerul viciat -Functțonează și vara în regim de pre-răcire a aerului proaspăt -De la 200 la 100.000 mc/h.

Acceseaza magazinul online

Recuperator de căldură CWL-F Excellent

Furnizare de aer proaspăt, chiar și pentru spații mici. Uneori se poate dovedi dificil de a instala un sistem de ventilație mecanică, deoarece nu există spațiu suficient disponibil – nu este doar o problemă în clădirile existente, acest lucru este întâlnit chiar si in clădiri noi.

Mai multe informații

Mergi la magazinul online

Producator

Recuperator de căldură CWL-2

Wolf CWL-2 – ventilație cu recuperare de căldură pentru o casă confortabilă. Unitățile cu recuperare de căldură folosesc aerul viciat din bucătărie, baie și extrag căldura cu ajutorul schimbătorului de căldură în plăci în contra-curent iar apoi este încălzit aerul proaspăt adus din exterior și filtrat.

Mai multe informații

Mergi la magazinul online

Certificari

Producator

Recuperator căldură CWL-D-70

CWL-D-70 este soluția descentralizată între sistemele Wolf de ventilație casnică. Prin urmare,  dacă,  de exemplu, doriți să furnizați în mod continuu aer proaspăt în camere individuale, este ideal.

Mai multe informații 

Mergi la magazinul online

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Close Menu