Skip to main content
search

Centrale termice pe gaz cu boiler incorporat

Acum va puteti bucura de apa calda la temperaturi constante chiar si atunci cand este nevoie de cantitati mai mari. Centralele termice pe gaz cu boiler incorporat Wolf sunt ideale pentru case unde consumul de apa calda este ridicat. Disponibile in 2 variante de montaj (perete sau podea) si dotate cu tehnologia de stocare stratificata aveti siguranta ca intr-un timp foarte scurt este generata suficienta apa calda pentru o baie relaxanta.

Mergi direct la shop

Centrala termica in condensare CGW-2

Nu exista nici o modalitate mai rapida de a face upgrade. Centralele termice in condensare CGW-2 sunt solutia perfecta pentru inlocuirea directa a dispozitivelor instalate pe perete.

Mai multe detalii 

Certificari

Producator

Centrala termica in condensare CGS-2

Centrala termica in condensare pe gaz CGS-2 cu rezervor stratificat – solutia pentru incalzire si preparare apa calda menajera cu instalare pe podea.

Mai multe detalii 

Certificari

Producator

Centrala termica in condensare CGW

Centrala termica murala in condensare cu boiler incorporat CGW poate stoca pana la 140 de litri de apa incalzita gata pentru folosire. Design modular format din centrala termica in condensare si rezervorul cu statificare termica din otel inoxidabil TopFlex pentru stocar…

Mai multe detalii

Certificari

Producator

Centrala termica in condensare CGS

Centrala termica de pardoseala in condensare cu boiler incorporat CGS poate stoca pana la 200 de litri de apa incalzita gata pentru folosire. Design modular format din centrala termica in condensare si rezervorul cu statificare termica din otel inoxidabil TopFlex pentru…

Mai multe detalii

Certificari

Producator

Centrala termica solara in condensare CSZ-2

Combinatia perfecta gaz-solar – pentru ca Soarele te ajuta sa economisesti. Sistemul CSZ-2R este dezvoltat si echipat in conformitate cu conceptul de eficienta prin condensare.

Mai multe detalii

Certificari

Producator

Centrala termica solara CSZ

ComfortLine CSZ reprezinta solutia optima pentru incalzirea solara, cu posibilitatea de contributie la incalzire de pana la 60% pentru locuinte cu suprafata de pana la 150 mp.

Mai multe detalii

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Close Menu