Centrale termice pe motorina

Jetrun va ofera centralele termice pe motorina Wolf Heiztechnik, atat in varianta ‘clasica’ dar si in varianta mai eficienta in condensare. Centralele termice pe motorina Wolf pot lucra in paralel cu alte sisteme de incalzire, spre exemplu sisteme de incalzire cu panouri solare plane sau cu pompa de caldura.

Mergi direct la shop

Centrale termice in condensare pe motorina TOB/TOB-TS

Incalzirea cu motorina nu a fost niciodata mai economica. Tehnologia in condensare de ultima ora folosita la noile centrale termice Wolf TOB / TOB-TS pe motorina asigura un confort ridicat si economii considerabile in buzunarul tau.

Certificari

Producator

Centrale termice din fonta CHK/CHK-CB

Cazan termic din fonta, de inalta eficienta cu functionare pe combustibil mixt, cu modularea temperaturii agentului termic. Camera de ardere a cazanelor CHK (-CB) este realizata din fonta solida, rezistenta la coroziune pentru o durata de viata prelungita.

Certificari

Producator

Centrale termice in condensare pe motorina COB/COB-CS

Centrala termica pe motorina in condensare compacta Wolf model COB sau cu rezervor de acumulare lateral pentru incalzire centrala model COB-CS.

Certificari

Producator

Centrale termice din fonta CHU/CHU-CBP

Cazan termic din fonta, de inalta eficienta echipat cu arzator cu pre-amestec Premio/TH, functionare pe combustibil lichid, cu modularea temperaturii agentului termic.

Certificari

Producator

Centrale termice din otel CNU/CNU-CB

Cazan termic din otel de inalta eficienta echipat cu arzator cu pre-amestec Premio/TH, functionare pe combustibil lichid, cu modularea temperaturii agentului termic. Camera de ardere a cazanelor CNU (CNU-CB) este realizata din otel inoxidabil inalt-aliat.

Certificari

Producator

Centrale termice din otel CNK/CNK-CB

Cazan termic din otel de inalta eficienta cu functionare pe combustibil mixt, cu modularea temperaturii agentului termic. Camera de ardere a cazanelor CNK (-CB) este realizata din otel inoxidabil inalt-aliat.Cazanul Wolf CNK poate fi configurat in variant CNK-CB cu r…

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.