Skip to main content
search

Cum cumpar?

Industrial si comercial

Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Cu ajutorul programelor de configurare dedicate simulam functionarea sistemelor in configuratii si conditii de mediu diverse. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

Rezidential

Gasiti pe pagina noastra de internet distribuitorul cel mai apropiat. Distribuitorii nostri oficiali beneficiaza din partea noastra de asistenta tehnica permanenta si de programe de pregatire pentru a putea sa comercializeze si sa monteze echipamentele importate de Jetrun EnergoEco. Lista distribuitori si parteneri service.Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit.

Cum sunt livrate produsele comandate?

Industrial si comercial

Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Se evita astfel costuri suplimentare cu depozitarea si intarzierea lucrarii datorita indisponibilitatii utilajelor. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

Rezidential

Livrarea se face direct la client, iar costul de transport este inclus in oferta de pret finala.

Cine asigura montajul echipamentelor?

Industrial si comercial

La orice lucrare oferim asistenta la montaj prin prezenta unui inginer specialist pe santier. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

Rezidential

Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

Garantie si post-garantie

Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

Cum devin distribuitor pentru centralele termice Wolf?

Suntem reprezentanti oficiali Wolf Heiztechnik in Romania si dorim sa ne largim lista de distribuitori si parteneri service pentru centralele termice Wolf.

Pentru cei interesati de o colaborare pe partea de comercializare si service pentru centralele termice Wolf, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact si sa va exprimati dorinta de a deveni distribuitor sau partener service Wolf.

De ce echipamentul continua sa incalzeasca pe timpul noptii sau se inchide complet?

In cazul sistemelor de control al echipamentelor cu atribut de incalzire in functie de vreme (theweather-compensatedheatingcontrollers), fabricate incepand cu 1998, exista posibilitatea ca acestea sa fie presetate la anumite valori de timp. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca, chiar si in cazul modului prestabilit pentru noapte, temperatura nu poate sa scada sub 38 °C. Daca temperatura fluxului de apa din instalatie scade sub 38 °C in vreme ce arzatorul este in functiune, se va produce condens. Acest condens afecteaza piesele metalice ale boilerului.Pastrarea temperaturii de baza poate insemna ca atunci cand temperatura de afara este relativ moderata, fluxul continuu sa se mentina intre 40 °C – 50 °C pe timpul zilei si ca temperatura camerei sa nu scada semnificativ, ca urmare a mentinerii temperaturii de baza, chiar si in timpul operatiunii prestabilite de corectare automata.

Sistemul de control are un parametru (ECO/ABS), accesibil tehnicianului de service, prin care poate fi stabilita o temperatura externa pe care regulatorul sa o atinga pe tot timpul noptii. Aceasta este stabilita din fabricatie la 10 °C. Aceasta inseamna ca daca temperatura de afara este mai mare de+10 °C, regulatorul va porni boilerul pe timpul operatiunii de corectare automata. Daca temperatura externa scade sub +10 °C, atunci arzatorul si pompa din circuitul de incalzire vor continua sa functioneze pentru a mentine temperatura minima de baza.

Puteti modifica aceasta temperatura in functie de preferintele dvs. si puteti sa o reduceti astfel incat sistemul de control va permite arzatorului sa functioneze doar pe timpul noptii, pentru modul de corectare automata, atunci cand sunt temperaturi mai scazute afara. Totusi, este necesar de retinut ca la temperaturi externe mai mici de +2 °C, se va activa automat sistemul de protectie in caz de inghet, mentinand pompa cel putin intr-o stare de operare cu intermitenta pentru a preveni inghetarea conductelor.

Puteti afla mai multe despre modalitatile de adaptare a temperaturii, dar si alte informatii, in instructiunile de instalare, la subiectul „ECO/ABS”.

Nu se atinge o temperatura optima de caldura in casa.

Sistemul de control este prestabilit din fabrica la o temperatura ambientala de 20 °C. Aceasta temperatura poate fi modificata, de exemplu poate fi marita, din sistemul de control. Astfel va fi ridicat tot nivelul de temperatura, fara a se mai tine cont de temperatura de afara.(Revedeti sectiunea „Temperatura pe timpul zilei” din cadrul instructiunilor de montaj si functionare.)

Daca aveti o telecomanda cu senzor de camera, senzorul de camera, care este dezactivat din fabrica, poate fi reactivat, iar temperatura actuala a camerei sa fie inclusa in stabilirea temperaturii de flux. (Revedeti sectiunea „Senzor de camera” din cadrul instructiunilor de montaj si functionare.)

Apa calda menajera nu este incalzita intr-una sau mai multe zile.

Va rugam sa verificati timpii de comutare. Este posibil ca o zi sa fi fost stearsa din timpul de comutare. (Revedeti sectiunea „Stabilirea timpilor de comutare” din cadrul instructiunilor de montaj si functionare.)

Eroarea “22″ apare la centrala termica combi.

Atunci cand apare un mesaj de eroare ecranul lumineaza cu intermitenta. Daca pe ecran apare doar un numar, acesta nu este un cod de eroare, ci doar temperatura de flux.Daca numarul 22 lumineaza cu intermitenta, trebuie verificat sistemul de evacuare a aerului fata de eventuale scurgeri.La unitatile de condensare, va rugam sa verificati daca sifonul de condens este curat, iar daca este necesar curatati-l.Verificati schimbatorul de caldura, care–daca este murdar – trebuie curatat.

Eroarea “7″ apare la centrala termica combi.

Codul de eroare „7” arata ca senzorul de inregistrare a temperaturii emanate a semnalizat. Aceasta poate fi cauzata de murdarirea schimbatorului de caldura.In cazul boilerelor combi cu sistem de condens este necesar de asemenea sa verificati structura de transfer (insertie schimbare caldura) si sa o inlocuiti daca este nevoie.Codul de eroare „7” indica existenta unei scurgeri de gaze in boilerele conventionale cu combustie deschisa. In acest caz ar trebui verificat circuitul de la evacuare si/sau tirajul cosului.Daca se descopera ca aceste variante nu sunt cauza defectiunii, trebuie inlocuit monitorul / senzorul pentru evacuarea gazului.

O pompa de circulaţie este conectata la debitul”A1″al centralei termice in condensare combi, insa nu pot fi inregistrati timpii de comutare.

Debitul „A1” poate fi setat cu usurinta, insa acesta trebuie sa fie setat intai ca debit al pompei de circulatie (revedeti sectiunea „Debit A1” din cadrul instructiunilor de asamblare si functionare).

Important: la mecanismele cu o depozitare integrat stratificata, debitul „A1” a fost setat din fabrica sa deserveasca pompa de incarcare. In acest caz nu este posibil sa conectati pompa de circulatie la debitul „A1”.

Un modul de operare “BM” si un mixer “MM” sunt conectate la centrala termica in condensare combi. Cu toate acestea, poate fi configurat doar un indice de deviatie, desi sunt ceruti indici de deviatie separati atat pentru circuitul de incalzire cat si pentru cel de amestec

Configurarea la valoarea „MM” (Parametru „MI 05”) trebuie realizata atat pentru circuitul de incalzire cat si pentru cel de amestec (selectati optiunea 3). Apoi este obligatoriu sa opriti complet sursa de alimentare si sa reporniti instalatia.

Eroarea “41″ apare la centralele termice combi conventionale

Fluxul este monitorizat de senzorii de flux si retur. Codul de eroare „41” apare daca valoarea senzorului de retur este mai mare cu 25 °C fata de valoarea afisata de senzorul de flux.Va rugam sa verificati presiunea (este necesar sa existe o presiune de 1.5 – 2 bar) si modul de functionare a pompei pentru circuitul de incalzire.Controlati in stanga si in dreapta, langa valva de preaplin pentru a verifica daca aceasta se deschide.Daca pompa circuitului de incalzire si valva de preaplin functioneaza, iar daca presiunea din instalatie se afla in parametrii solicitati, va recomandam sa schimbati senzorii de flux si de retur, avand in vedere ca unul dintre senzori este posibil sa transmita valori incorecte de temperatura catre sistemul de control.

Inregistrati sau stergeti senzorii in sistemul de control Wolf “WRS”

Realizati o resetare completa. In primul rând, opriti echipamentul din butonul pornit/oprit (on/off), apasati butonul de avarie si tineti-l apasat pana cand echipamentul porneste din nou. Tineti apasat butonul de avarie pana când cercul luminos se aprinde pentru o perioada scurta de timp in toate culorile (rosu, verde, galben). (Revedeti sectiunea „Detectarea senzorului” din cadrul instructiunilor de montaj si functionare.)

In cazul unei avarii, este posibil sa blocam senzorul de emisie gaz al unei centrale termice de perete?

Nu, nu este posibil. Senzorul este un element-cheie de siguranta si nu poate fi blocat. In cazul sistemelor de condensare din seriile CGB, un senzor de flux sau retur poate fi utilizat ca o solutie alternativa in acest sens, insa doar pentru o perioada scurta de timp.

Close Menu