Perdele de aer pentru spatii comerciale si birouri

Jetrun va ofera perdele de aer de inalta performanta pentru aplicatii comerciale si cladiri de birouri. Aceasta gama cuprinde un numar mare de tipuri de perdele de aer ce au fost special proiectate pentru operare in cladiri cu cerinte ridicate de confort si design. Dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT – camera de presiune, perdelele de aer Teddington reprezinta solutia ideala pentru mentinerea unui climat interior confortabil reducand astfel pierderile de energie prin usi.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Perdea de aer E-Series

Perdele de aer versatile, gata de instalat, disponibile in trei clase de performanta pentru montaj orizontal in campul de vizibilitate sau ascunse in tavanul fals.

Certificari

Producator

Perdea de aer C-Series

Perdelele de aer Teddington din seria C disponibile in doua categorii de performanta sunt ideale pentru aplicatii din domeniul comercial si pentru cladirile de birouri. Dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze EVOLVENT ®.

Certificari

Producator

Perdea de aer A-Series

Perdele de aer pentru spatiile comerciale si cladiri de birouri cu design compact si extrem de flexibile in termeni de performanta, dimensiuni si caracteristici. Perdele de aer cu performante inalte la un pret accesibil.

Certificari

Producator

Perdea de aer P-Series

Perdele de aer cu un design atractiv echipate cu sistemul de descarcare CORRIGO®. Acest lucru permite ca perdeaua de aer sa se potriveasca oricaror conditii de la intrarea in cladirea dumneavoastra.

Certificari

Producator

Perdea de aer L-Series

Perdele de aer echipate cu sistemul de evacuare a aerului reglabil CORRIGO® ce permite ca dispozitivul sa se potriveasca oricaror conditii de la intrarea in cladirea dumneavoastra.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?