Turnuri de racire cu circuit inchis

Jetrun va pune la dispozitie o gama larga de turnuri de racire cu circuit inchis pentru sistemele de refrigerare si aer conditionat. Turnurile de racire de la Cabero sunt o alternativa eficienta pentru o racire uscata a apei sau pentru racirea diferitelor fluide. Turnurile de racire Cabero sunt disponibile in variante cu una sau doua celule. MITA Italia produce turnuri de racire cu circuit inchis MCC-MCE dotate cu condensatoare evaporative si ventilatoare axiale.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Turnuri de racire cu autodrenare CABERO

Turnurile de racire Cabero cu Autodrenare beneficiaza de o constructie inovativa, patentata, a schimbatorului de caldura. Aceasta permite golirea rapida si automata a bateriei inaintea aparitiei pericolului de inghet a apei in interior.

Certificari

Producator

Turnuri de racire cu circuit inchis GCH / GCV Cabero

Turnurile de racire Cabero GCH/GCV sunt turnuri in constructie simpla, fiabila, cu o singura baterie de disipare a caldurii. Sunt adresate diferitelor categorii de aplicatii, de la climatizare pana la tehnologia frigului industrial, putand opera cu apa, amestecuri cu g…

Certificari

Producator

Turnuri de racire cu circuit inchis Seria MCC-MCE Mita

Turnurile de racire inchise MITA seriile MCC-MCE au fost proiectate pentru sisteme in care este necesara racirea apei sau a amestecurilor cu glicol fara contactul acestora cu mediul, foarte aproape de temperatura termometrului umed.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?