Generatoare de aer cald incorporabile

Jetrun va ofera generatoare de aer cald incorporabile Apen Group concepute pentru instalare in centrale de tratare a aerului sau unitati roof-top. Modulele de incalzire sunt construite din materiale reciclabile, otel inoxidabil si aluminiu. Avantajele generatoarelor de aer cald Apen Group sunt : eficienta energetica mare; consumul de gaz este considerabil redus; schimbator de caldura si camera de combustie din otel inoxidabil.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Schimbator de caldura din otel G0

Schimbatoarele de caldura aer-aer furnizate de Apen Group model GO sunt realizate din otel inoxidabil si arzator pe gaz extern. Schimbatoare de caldura pentru centrale de tratare aer cu debite cuprinse intre 1200 – 85.000 mc/h.

Certificari

Producator

Generatoare de aer cald cu carcasa de aluminiu EMS

Generatoarele de aer cald pe gaz de la Apen sunt disponibile atat in varianta cu condensatie EMS-K cat si fara condensatie EMS. Carcasa acestora este construita in totalitate din aluminiu iar structura este una orizontala.

Certificari

Producator

Generatoare de aer cald incorporabile GH

Module GH sunt concepute pentru a fi asamblate in unitati de tratare a aerului. Ele au un cadru ușor din foi de metal galvanizat, si se potriveste cu usurinta in echipamentul dedicat.

Certificari

Producator

Generatoare de aer cald PCH

Modulele PCH sunt concepute pentru a servi ca unitati de incalzire in centralele de tratare a aerului si sistemele roof-top. Acestea pot functiona pe gaz sau motorina.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?