Cogenerare pe gaz natural

Wolf GmbH produce echipamente de cogenerare pe gaz natural cu puteri electrice intre 7 kW si 2.000 kW pentru aplicatii industriale, aplicatii de incalzire centralizata si instalatii de trigenerare. Avand la baza motoarele termice MAN sau MWM si generatoare electrice sincron, instalatiile de cogenerare pe gaz natural produse de grupul Wolf reprezinta o solutie economica si fiabila pentru acoperirea necesarului de energei electrica si termica.Grupurile de cogenerare sunt o solutie foarte eficienta in special pentru aplicatii industriale unde este nevoie de energie electrica si termica constant pe parcursul unui an dar si pentru instalatii de trigenerare.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Centrala de cogenerare Terra Grandis 400 – 2.000 kWe

Firma Dreyer und Bosse a fost inclusa recent in grupul Wolf GmbH pentru a completa gama de centrale de cogenerare cu modele de dimensiuni medii si mari. Centralele de cogenerare proiectate si construite de Dreyer und Bosse au la baza motoare termice MWM pe gaz cu puteri…

Certificari

Producator

Centrala de cogenerare GTK seria M 7 – 530 kWe

Wolf GmbH prin filiala Kuntschar und Schlueter proiecteaza si construieste centralele de cogenerare cu functionare pe gaz natural cu puteri electrice intre 7 si 530 kW.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?