Generatoare de aer cald cabinet

Jetrun va pune la dispozitie o gama larga de generatoare de aer cald pentru aplicatii industriale si centre de agrement sportiv (sali de sport, baloane presostatice) disponibile pentru instalarea in interior sau exterior si functionare cu gaz sau motorina. Apen Group a reproiectat noua serie de generatoare PK-N in scopul de a imbunatati performantele tehnice, siguranta, eficienta si calitatea pentru a raspunde cerintelor personalizate dar si din respect pentru mediul inconjurator.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Generator de aer cald WS / WO

Seria WS de generatoare de aer cald de la Wolf este considerata tehnologia de incredere care serveste oamenii. Proiectat pentru hale si ateliere de lucru, generatoarele de aer cald Wolf asigura temperaturi constante, confort rapid si fiabilitate.

Certificari

Producator

Generatoare de aer cald PK-Sport

Generatoarele de aer cald PK-Sport sunt ideale pentru incalzirea baloanelor presostatice ce acopera terenuri de tenis, terenuri de sport, piscine si depozite pot fi folosite fie cu arzator pe gaz fie pe motorina. Sunt proiectate pentru a incalzi si sustine balonul preso…

Certificari

Producator

Generatoare de aer cald PK

Jetrun va pune la dispozitie o gama larga de generatoare de aer cald pentru aplicatii industriale si centre de agrement sportiv (sali de sport, baloane presostatice) disponibile pentru instalarea in interior sau exterior si functionare cu gaz sau motorina.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?