Skip to main content
search

Centrala de ventilație

CWL-F Excellent

Cu designul său plat, sistemul de ventilație casnic CWL-F Excellent de la WOLF este ideal pentru situații de montaj solicitante, cu condiții de spațiu dificile.

Costuri reduse la energie datorită celei mai noi tehnologii

Ventilația centrală a spațiului de locuit CWL-F Excellent are un design deosebit de plat și compact – astfel încât să puteți instala cu ușurință dispozitivul în nișe înguste. Sistemul de ventilație este foarte eficient, silențios și furnizează discret în camerele dumneavoastră aer proaspăt și sănătos.

Aveți posibilitatea de a alege între două modele – CWL-F-150 Excellent ventilație cu un debit de 150 m³/h și CWL-F-300 Excellent cu debit de două ori mai mare. Ambele modele sunt perfecte pentru apartamente și case mici de familie.

Climă interioară sănătoasă în toată casa ta

Aer proaspăt non-stop

WOLF CWL-F Excellent furnizează în mod continuu și complet automat casei dumneaoastră aer proaspăt – după cum este necesar. Chiar și noaptea, unitatea de ventilație furnizează în mod continuu aer proaspăt în cameră și asigură un somn liniștit.

Nu prea uscat, nici prea umed

CWL-F Excellent evacuează aerul viciat, umed și mirositor din încăperile casei dumneavoastră. Cu schimbătorul de căldură cu entalpie opțional de pe CWL-F-300, beneficiați și de recuperarea umidității. Umiditatea optimă promovează bunăstarea fizică și psihică și chiar reduce semnificativ riscul de mucegai.

Persoanele alergice respiră ușor

Cu ajutorul tehnologiei puternice de filtrare, sistemul de ventilație curăță în mod fiabil aerul de alimentare de polen, praf și particule de murdărie.

Avantajele centralei de ventilație CWL-F Excellent

Eficiență ridicată

Eficienta energetica pentru propria ta casa

Centrala de ventilație CWL-F-Excellent este echipată cu recuperare de căldură bazată pe principiul contracurent. Ca rezultat, sistemul folosește o mare parte din energia aerului evacuat pentru a preîncălzi aerul proaspăt – acest lucru reduce semnificativ costurile de încălzire în comparație cu ventilația cu ferestre deschise.

Răcorește în nopțile calde

Bypass-ul activ al dispozitivului plat ocolește recuperarea căldurii în nopțile calde și răcește casa cu aer plăcut noaptea.

Aer sănătos

Control inteligent, bazat pe nevoi

Unitatea plată CWL-F Excellent monitorizează continuu toți parametrii relevanți ai aerului, cum ar fi umiditatea și CO2 – în funcție de calitatea aerului, ventilația își adaptează performanța în mod flexibil la cerere. Rezultatul: un climat în cameră plăcut și confortabil în orice moment.

Fără curenți enervanți

Registrul post-încălzire integrat al sistemului de ventilație asigură că aerul de alimentare este întotdeauna la nivelul optim de temperatură și că nu există curenți de aer neplăcuți.

Funcționează întotdeauna

Control automat de protecție împotriva înghețului

Bateria de preîncălzire cu control de protecție împotriva înghețului asigură că sistemul de ventilație nu îngheață, chiar și atunci când temperatura este sub zero și că toate spațiile de locuit sunt alimentate în mod fiabil cu aer proaspăt.

Silențios și discret

Ventilatoarele EC deosebit de silențioase asigură funcționarea silențioasă a unității de ventilație.

Notificare la schimbarea filtrului

Sistemul de ventilație casnică CWL-F Excellent utilizează afișajul ușor de folosit, pentru a indica necesitatea schimbării filtrului.

Detalii tehnice

CWL-F-150 ExcellentCWL-F-300 Excellent
clasa de eficienta energetica*A+/AA
Debit maxim de aerm³/h150300
Gradul maxim de recuperare a căldurii%9492
Nivel de zgomot Lwa (ErP)dB(A)3844
Dimensiuni (LxAxD)mm
660x1000x198
Close Menu