Perdele de aer industriale

Jetrun va ofera sisteme de perdele de aer puternice de inalta performanta pentru aplicatii industriale. Perdelele de aer Teddington reprezinta solutia ideala pentru mentinerea unui climat interior confortabil in spatiile industriale care necesita mentinerea usilor larg deschise. Perdele de aer industiale Teddington creaza o bariera invizibila intre mediul interior si exterior reducand astfel pierderile de energie prin usi precum si costurile de incalzire cu pana la 80% in timp ce asigura confort pentru clienti si angajati.Perdele dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT – camera de presiune; nivelul de zgomot scazut; instalare usoara si costuri de intretinere reduse; amortizare rapida; design compact.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Perdea de aer Ratiovent

Seria de perdele de aer Ratiovent pentru instalare orizontala sau verticala este ideala pentru toate domeniile de aplicatii industiale.

Certificari

Producator

Perdea de aer Induvent

Teddington va propune seria de perdele de aer INDUVENT special concepute pentru spatii industriale cu usi mari si frecvent utilizate acolo unde exista mari pierderi de energie termica.Perdelele de aer INDUVENT sunt dotate cu tehnologia patentata EVOLVENT – camera de p…

Certificari

Producator

Perdea de aer Robuvent

Soluția inteligenta de economisire a energiei.Usile industriale și intrările in ateliere sunt deschise în mod regulat. Un schimb foarte rapid are loc între aerul exterior rece și aerul din interior încălzit.

Certificari

Producator

Perdea de aer Friguvent

Perdelele de aer Friguvent sunt proiectate pentru utilizarea in zone cu diferențe de temperatura extreme (de ex. camere frigorifice). Special concepute pentru a fi utilizate in camere de refrigerare pentru a reduce efectele neplacute ce pot aparea in aceste spatii – fo…

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?