logo

Ventilație descentralizată a spațiului de locuit

CWL-D-70

Ca sistem de ventilație descentralizat, CWL-D-70 este deosebit de ușor de instalat – modelul WOLF este, prin urmare, perfect pentru modernizarea clădirilor vechi.

Descentralizat, flexibil și ușor de instalat

WOLF CWL-D-70 este soluția descentralizată între sistemele noastre de ventilație casnică. Prin urmare,  dacă, de exemplu, doriți să furnizați în mod continuu aer proaspăt în camere individuale, este ideal. Această ventilație compactă de perete își arată din plin avantajele, mai ales în clădirile existente, deoarece puteți moderniza deosebit de ușor și ieftin.

Aer sănătos într-o cameră la alegere

Ideal pentru cei care suferă de alergii

Ventilația casnică CWL-D-70 filtrează în mod fiabil polenul, praful și particulele de murdărie din aerul de alimentare. Cei care suferă de alergii beneficiază de aer proaspăt, fără polen, datorită acestui sistem de ventilație descentralizat.

Performanță mai mare

>CWL-D-70 elimină aerul viciat și excesul de umiditate din interior. Calitatea ridicată a aerului asigură o creștere vizibilă a performanței dumneavoastră și, de asemenea, reduce riscul de deteriorare a sănătății din cauza mucegaiului.

Reglare automată

CWL-D-70 este echipat cu un controler inteligent și vă furnizează aer curat și proaspăt independent și complet automat. Chiar și noaptea vă puteți aștepta la o calitate constantă a aerului.

Ieftin, sănătos și de încredere

Eficiență ridicată

Costuri de funcționare mai mici

Sistemul de ventilație CWL-D-70 funcționează foarte eficient datorită principiului contracurentului. Schimbătorul de căldură integrat folosește energia din aerul evacuat pentru a preîncălzi aerul proaspăt – acest lucru crește eficiența și reduce costurile de funcționare.

Flux optim de aer

Cu sistemul de ventilație descentralizat CWL-D-70, fluxul de aer de intrare și de ieșire este întotdeauna exact același – prin urmare nu există nici presiune negativă, nici pozitivă în încăperile ventilate.

Confort al climatizării

Funcționare complet automată

Cu ajutorul tehnologiei moderne cu senzori, WOLF CWL-D-70 se adaptează nevoilor dumneavoastră. Prin monitorizarea constantă a umidității și a CO2, ventilația asigură cea mai înaltă calitate a aerului în orice moment.

Aer rece în nopțile calde

Datorită bypass-ului activ, ventilația CWL-D-70 este capabilă să folosească temperaturile mai scăzute pe timp de noapte pentru răcirea pasivă a încăperii. Acest lucru asigură un climat rece în cameră și un somn sănătos și odihnitor.

Robust și fiabil

Funcționare fără probleme

Nu contează cât de frig sau cald este afară – sistemul de ventilație CWL-D-70 oferă aer proaspăt non-stop datorită funcționării sale robuste și sigure, cu control automat al protecției împotriva înghețului.

Ventilatoare silențioase

Ventilatoarele EC moderne și foarte eficiente își fac treaba atât de discret încât nu există zgomote deranjante în casa sau apartamentul dvs.

Schimbarea filtrului este ușoară

Când este necesară schimbarea filtrului, sistemul de ventilație arată acest lucru în mod pe afișajul ușor de utilizat.

Detalii tehnice

CWL-D-70
clasa de eficienta energetica*A
Debit maxim de aerm³/h70
Gradul maxim de recuperare a căldurii%87
Nivel de zgomot Lwa (ErP)dB(A)40
diametrul dispozitivuluimm
250
gaura în perete (diametru)mm260 (cu 30 grd pantă spre exterior)
grosimea peretelui (cu accesorii)mm500-600 (300-500)