Centrale termice pe gaz in condensare

Gama de centrale termice pe gaz in condensare oferita de Wolf Heiztechnik asigura o eficienta energetica ridicata de pana la 110%. Designul modern, proprietatile de economisire a energiei si operarea simpla reprezinta cea mai buna alegere pentru asigurarea confortului termic al oricarei locuinte. Produse exclusive in Germania acestea asigura calitate la standard inalte si o durata de viata mai mare.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Centrale termice in condensare FGB/FGB-K

Carcasa eleganta si dimensiunea compacta ofera numeroase posibilitati de montare. Componentele interne suntalese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din aluminiuturnat, bloc hidraulic din poliamida armata …

Certificari

Producator

Centrale termice in condensare CGB-2/CGB-2K

Noile centrale termice in condensare pe gaz de la Wolf sunt acum mult mai bune si versatile si ofera cea mai buna solutie pentru o gama variata de imobile. Disponibila in 3 variante de putere de 14, 20 si 24 kW, centralele termice in condensare CGB-2 utilizeaza optim en…

Certificari

Producator

Centrala termica in condensare CGB

ComfortLine CGB este linia de centrale termice murale in condensare de la Wolf ce combina proprietatile de economisire a energiei cu o structura simpla si operare usoara pentru a oferi tot ce este mai bun pentru confortul locuintei tale.

Certificari

Producator

Centrala termica in condensare CGB – K

ComfortLine CGB – K este gama de centrale termice murale in condensare pe gaz pentru incalzire si preparare apa calda menajera de la Wolf. Prepararea apei calde menajere se face cu ajutorul schimbatorului de caldura din otel inoxidabil integrat.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?