Skip to main content
search

Boilere solare

Pentru a beneficia la maxim de perfomantele panourilor solare Wolf Heiztechnik aveti nevoie de un boiler solar /acumulator de inalta eficienta. Jetrun va ofera o gama completa de boilere solare cu una sau doua serpentine, tank-in-tank sau cu control si programare incorporate. Boilerele solare Wolf sunt produse in Mainburg si au garantia eficientei si calitatii Made in Germany. Boilerele solare Wolf se alimenteaza de la sistemul de incalzire solar si de la o sursa alternativa de energie cum ar fi o centrala termica pe gaz, o centrala pe peleti sau o pompa de caldura.

Acceseaza magazinul online

Rezervor de acumulare (puffer) stratificat Wolf BSH

Wolf BSH este un rezervor de acumulare (puffer) cu stratificare ideal pentru productia de apa calda menajera si aport suplimentar de apa calda pentru incalzire.

Mai multe detalii 

Certificari

Producator

Rezervoare de acumulare (puffere) Wolf SPU-2 / SPU-2W

Datorita stratificarii termice bine definita, la aceste rezervoare pot fi conectate atat circuite de alimentare a radiatoarelor cat si circuite de alimentare a instalatiilor de incalzire prin pardoseala. Capacitati mari, de la 2000 pana la 5000 de litri. Cu ajutorul izo…

Mai multe detalii 

Certificari

Producator

Boiler cu acumulare statificat Wolf BSP

Cilindru stratificat din otel pentru economisirea spatiului, cu certificat de calitate. Pot fi montate componente hidraulice direct pe cilindru sau pe perete, cum ar fi: modulul de apa proaspata, 2 ansambluri pentru circuite de amestec sau ansamblul de pompare solar.

Mai multe detalii 

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Close Menu