Skip to main content
search

Cogenerare pe biogaz din epurare

Centralele de cogenerare Wolf funcționează pe bază de biogaz obținut în stațiile de epurare în urma procesului de fermentare a nămolului rezultat din epurare. cu o eficiență combinată de peste 90%.

Wolf oferă soluții pentru aducerea biogazului din epurare în parametrii normali și recomandă tratarea în avans a problemei calității biogazului din epurare în raport cu parametrii necesari pentru funcționarea grupului de cogenerare. Gama de puteri: de la 7 kW la 2 MW electric și de la 18 kW la 1.9 MW termic.

Din punct de vedere electric, gama de centrale de cogenerare pe biogaz din epurare Wolf functioneaza atat in paralel cu reteaua electrica sau cu alte surse locale de curent cat si in regim de „insula” atunci cand reteaua externa nu este disponibila.

Panoul electric de comandă este complet echipat pentru a asigura sincronizarea automată cu rețeaua sau cu un grup electrogen și asigură modularea producției de energie electrică.

Automatizarea și protecția grupului de cogenerare pot fi setate până în punctul în care unitatea poate funcționa complet fără asistență umană.

Centrala de cogenerare Vita Grandis 255 – 2.000 kWe

Centrala de cogenerare GTK seria K 35 – 530 kWe

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Close Menu