Ventiloconvectoare de perete sau pardoseala

Ventiloconvectoarele de perete sau de pardoseala Action Clima se remarca prin aspectul modern si bine proportionat, integrandu-se in arhitectura interioara cu usurinta. Sunt disponibile 3 tipuri de ventiloconvectoare FX, FXE pentru pardoseala si FW pentru perete. Toate modelele au diverse optiuni de configurare si diferite accesorii pentru a raspunde celor mai pretentioase cereri.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Ventiloconvectoare FW

Ventiloconvectoarele Action Clima FW beneficiaza de grila cu lamele ce se inchid/deschid automat la oprirea/pornirea unitatii. Fluxul de aer poate fi ajustat manual stanga/dreapta si automat sus/jos. Deflectorul orizontal poate fi operat prin intermediul telecomenzii cu…

Certificari

Producator

Ventiloconvectoare FXE

Ventiloconvectoarele Action Clima FXE se remarca prin aspectul modern si bine proportionat, integrandu-se in arhitectura interioara cu usurinta. Sunt vopsite standard in alb dar orice alta culoare este disponibila la comanda.

Certificari

Producator

Ventiloconvectoare FX

Ventiloconvectoarele de perete sau de pardoseala Action Clima FX se remarca prin aspectul modern si bine proportionat, integrandu-se in arhitectura interioara cu usurinta. Sunt vopsite standard in alb dar orice alta culoare este disponibila la comanda.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?