Potabilizare

Atunci cand calitatea apei din retea sau din fantana va pune in pericol sanatatea este timpul sa apelati la solutia de tratare apa prin osmoza inversa. Apa este trecuta printr-un filtru cu deschideri de dimensiuni moleculare combinat cu filtre mecanice si cu carbon activat si unitate de tratare apa cu ultraviolete. Pineco Italia va ofera echipamente de osmoza inversa pentru uz casnic, eficiente si functionale, usor de montat si utilizat.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Filtru antibacterian Easy Steril

Apa potabila poate contine elemente neplacute si contaminante ce fac consumarea dificila. EASY STERIL este recomandat pentru a imbunatatii calitatea apei potabile. EASY STERIL reduce elementele ce contamineaza apa si ofera o calitate superioara apei de la robinet.

Producator

Tratare apa cu UV

Tratarea apei cu ultraviolete este indicata atunci cand apa din retea sau din fantana este poluata cu germeni biologici dar nu este poluata chimic. Tratarea apei cu ultraviolete distruge in totalitate germenii biologici din apa si descompune agentii de clorurare ce dau …

Producator

Filtru cu osmoza inversa Pineco OsmoSlim

Osmoza inversa este procesul de separare a substanțelor străine din apă de-a lungul membranelor semipermeabile. O membrană semipermeabilă este o membrană care permite apei pure să treacă, menținând bacteriile și elementele organice și anorganice.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?