Climatizare de precizie periferica (perimetrala)

Centrele de date reprezinta cea mai importanta si raspandita aplicatie pentru climatizarea de precizie. Procesarea datelor necesita foarte multa energie dar si indeplinirea unor cerinte stricte in ceea ce priveste mediul inconjurator. RC Group dezvolta si produce unele dintre cele mai bune echipamente pentru controlul mediului ambiant si racirea centrelor de date. Toate produsele sunt fabricate conform standardelor europene si satisfac cerintele de eficienta energetica.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Instalatie de climatizare NEXT MTR

Dulapurile de climatizare cu expansiune directa NEXT MTR sunt dedicate laboratoarelor ce au nevoie de conditii climatice speciale.

Certificari

Producator

Instalatii de climatizare NEXT DX, DW

Dulapurile de climatizare cu expansiune directa NEXT DX, DW folosesc compresoare cu spirale „scroll” on/off si ventilatoare cu motoare AC sau EC. Scopul final este climatizarea precisa, eficienta a camerelor IT, cu atentie speciala acordata pretului.

Certificari

Producator

Instalatie de climatizare NEXT EVO CW

Dulapurile de climatizare NEXT EVO CW sunt destinate aplicatiilor care pot pune la dispozitie apa racita pentru climatizarea de precizie a camerelor de servere, centre de date IT.

Certificari

Producator

Instalatie de climatizare NEXT EVO INV

Dulapurile de climatizare NEXT EVO INV folosesc cea mai avansata tehnologie incluzand compresoare cu spirale „scroll” BLDC echipate cu invertor de frecventa si ventilatoare cu motoare EC. Scopul final este atingerea celui mai inalt grad de eficienta energetica si pr…

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?