Turnuri de racire hibride

Turnurile de racire hibride sunt o alternativa mult mai economica pentru turnurile de racire uscate fara evaporare acolo unde se vrea eliminarea norului ce se formeaza la iesirea din turn. In principiu, turnurile de racire hibride sunt turnuri de racire umede in care norul format la iesirea din turn este amestecat cu un flux de aer cald uscat chiar inainte de a parasi turnul de racire. Acest flux de aer este generat in generatoarele de caldura, apa care urmeaza sa fie racita servind ca mediu de incalzire. In consecinta, nu este nevoie de energie suplimentare pentru a incalzi aerul. Cantitatea de aer cald adaugata face ca norul la plecarea din turnul de racire sa fie subsaturat si ramane subsaturat chiar si atunci cand este amestecat cu aerul ambiental. Deci, ramane invizibil.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Turnuri de racire hibride Cabero

Turnurile de racire Cabero Hybrid sunt adresate diferitelor categorii de aplicatii, de la climatizare pana la tehnologia frigului industrial, putand opera cu apa, amestecuri cu glycol, uleiuri.

Certificari

Producator

Turnuri de racire hibride MITA- SERIA HBR

Turnurile de racire hibride MITA seria HBR sunt rezultatul experientei indelungate a inginerilor de la MITA. Proiectarea ingenioasa, patentata, are ca scop reducerea drastica a consumului de apa si de energie.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?