Skip to main content
search

Dezumidificatoare industriale

 

Producatorul Italian HiDew va ofera o gama completa de echipamente profesionale pentru orice aplicatie in care controlul umiditatii este critic.
-Echipamente profesionale, siguranta in exploatare
-Gama completa de aplicatii, aplicatii speciale
-Eficienta maxima in ciclul evaporare/condensare, versiune cu recuperator de caldura.

Dezumidificatoare industriale DST

Seibu Giken DST este un fabricant suedez de dezumidificatoare cu adsorbție. Dezumidificatoarele DST sunt vândute în toată lumea  printr-o rețea de reprezentanți. În România, reprezentantul DST este Jetrun SRL.

Cere oferta

Dezumidificatoare industriale SPR HiDew

Unitatile SPR sunt ideale pentru piscine care pe langa dezumidificare au nevoie si de reimprospatarea aerului fara a pierde caldura. Performante de pana la 80 % pot fi atinse prin sistemul de recuperare al caldurii de inalta eficienta. Seria SPR este cea mai avansata in…

Certificari

Producator

Dezumidificatoare industriale SP HiDew

Dezumidifactoarele din seria SP sunt concepute pentru a fi utilizate in medii cu umiditare ridicata unde este necesara o functionare 24 de ore pe zi pentru controlul umiditatii.

Certificari

Producator

Dezumidificatoare industriale ID HiDew

Dezumidifactoarele din seria SP sunt concepute pentru a fi utilizate in medii cu umiditare ridicata unde este necesara o functionare 24 de ore pe zi pentru controlul umiditatii.

Certificari

Producator

Dezumidificatoare industriale Flexisorb, de la DST

Flexisorb permite ca fiecare sistem de dezumidificator industrial să fie adaptat pentru a răspunde nevoilor variate ale industriei de prelucrare. Oferim totul, de la dezumidificare de bază cu desicant până la un sistem complet de control climatic. Cu o flexibilitate totală în proiectare, aceste dezumidificatoare industriale extrem de eficiente sunt structurate în jurul rotorului pentru a se conforma exact specificațiilor clienților. Dezumidificarea este obiectivul principal al Flexisorb și, în timp ce răcirea preliminară este adesea necesară, post-răcirea și post-încălzirea pot fi, de asemenea, incluse. Cu debite de aer disponibile de până la 61 000 m³/h, sistemul Flexisorb oferă unul dintre cele mai versatile sisteme de uscare a aerului. Unitățile Flexisorb sunt construite folosind o structură din aluminiu anodizat. Designul interior neted, fără praguri sau intrânduri, și sistemul de încuietori pe exterior, pe trape, fac interiorul ușor de spălat, astfel încât să fie păstrat un nivel bun de igienă. Panourile din oțel inoxidabil sunt disponibile ca un plus opțional pentru dezumidificare în medii solicitante. Dezumidificatoarele DST sunt testate în fabrica noastră, pentru a menține timpul de punere în funcțiune la minimum atunci când sunt instalate.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Close Menu