Sisteme de dozare

Sistemele de dozare Pineco sunt potrivite atat pentru tratarea apei in instalatii termice casnice cat si pentru uz comercial sau industrial. Sistemele de dozare se folosesc atunci cand este necesara adaugarea in apa a diversilor compusi chimici necesari pentru buna functionare a circuitelor hidraulice sau pentru dezinfectarea apei. Pineco va ofera dozatoare automate de polifosfati si statii de dozare reglabile in PPM, cu contor cu contact pentru impulsuri. De asemena Pineco va ofera compusii chimici potriviti aplicatiei dvs.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Produse pentru dozare Pineco

Produse pentru dozare Pineco sunt polifosfati alimentari pentru tratarea apei. Se pot utiliza exclusiv, impreuna cu pompele de dozare PINECO.

Producator

Pompe si contoare de apa Pineco

Tratarea apei se face cu diverse produse ce rezolva probleme specifice cum ar fi duritatea, valoarea necorespunzatoare a PH-ului si prezenta bacteriilor. Pompele si contoarele de apa Pineco elibereaza aceste produse in apa cu o mare precizie.

Producator

Dozatoare de polifosfati Spillo DM/LN, Pinedos Maxi

Dozatoarele Pineco au ca functie dozarea proportionala de polifosfati in apa (3-5 ppm, determinat prin DM 443/90) pentru a bloca formarea de bicarbonat de calciu si bioxid de carbon, prevenind astfel depunerea calcarului in centralele termice si conducte, dar si pentru …

Producator

Doresti mai multe informatii?