Umidificatoare adiabatice cu pulverizare de apa

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la Hygromatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari pentru cerinte de energie extrem de reduse. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile. Foarte precise, duzele de inalta presiune produc un abur foarte fin care este repede absorbit in camera de umidificare. Panoul pentru vortex, format din module cu un design avansat amesteca aerul reducand astfel distanta de absorbtie.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Sistem de duze pentru umidificare VN

Nivelul de umiditate corect este esential pentru calitatea și sanatatea produselor si de asemenea în mediile proceselor de productie extrem de sofisticate de astazi. Sistemul de umidificare/atomizare cu duze vacuum HygroMatik VN este conceput special pentru instalarea…

Certificari

Producator

Umidificator LPS

Sistemul de joasa presiune HygroMatik (LPS) este noua solutie de umidificare adiabatica si de racire a aerului de evacuare in unitatile de aer conditionat.

Certificari

Producator

Umidificator HDS

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la Hygromatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?