BlogInfo centrale termice

Top 4 centrale germane in condensare de la Wolf

By 25/07/2017 No Comments

Daca esti in cautarea unei centrale termice in condensare iti propunem centralele termice nemtesti de la  Wolf. Am pregatit pentru tine un top al celor mai bune centrale termice in condensare oferite de Wolf, furnizor de top al sistemelor de incalzire.

Wolf este un producator de centrale termice mai putin cunoscut in Romania, dar foarte apreciat in Germania. Wolf a inceput dezvoltarea cu success a produselor si sistemelor pentru incalzire la inceputul anilor ’80. Desi Wolf nu a avut o traditie indelungata in producerea sistemelor de incalzire, inregistreaza un mare success datorita calitatii produselor sale. 

 

Primul loc in top este castigat de centralele termice cu boiler incorporat in condensare CGW 2-24

Aceste  centrale termice in condensare sunt construite pe baza modelului CGB, unica diferenta fiind faptul ca au atasat un boiler din otel inoxidabil dotat cu un sistem patentat WOLF de stratificare radial. Cu o clasa de eficienta A si 110% putere nominala, eficienta combustiei este de pana la 99%. Panoul de comanda este cu afisaj LCD cu controller BM-2. Marele avantaj al acestei centrale este debitul de 20l / minut de apa calda, avand o putere mica instalata si obtineti si cele mai mici dimensiuni care va ajuta la economisirea spatiului din casa sau apartamentul dvs. Are un plus fata de CBW -2 datorita debitului.

In stransa competitie, locul doi este castigat de centralele termice de ultima generatie CGB – 2

Aceasta centrala termica in condensare este in momentul de fata una dintre cele mai avansate centrale in condensare din lume. Inglobeaza 20 de ani de tehnologie si studiu asupra condensarii. Wolf s-a ocupat de imbunatatirea aceastei centrale de la cel mai mic detaliu pana la cel mai important. Poate fi montat pe perete si furnizeaza cea mai avansata tehnologie de incalzire pentru a va furniza eficient locuinta cu caldura. Foarte eficient si avansat , acest sistem utilizeaza in mod optim gazul ca sursa de energie, iar energia reziduala continuta in gazele de ardere este reutilizata printr-un proces de recuperare a caldurii. CGB – 2 este ideal pentru case si blocuri de apartamente. Are un design compact si spatios si se monteaza pe perete. Cazanul este compatibil cu sistemul de control din gama WOLF si poate fi utilizat foarte simplu de pe smartphone.Controllerul BM-2 poate fi integrat cu toate celelalte sisteme Wolf solare, pompa de caldura sau ventilatie cu recuperare de caldura. In momentul de fata este cel mai bun sistem. Caracteristici principale ale centralei termice: protejeaza mediul  datorita emisiilor extrem de scazute, este usor de intretinut reducand costurile pentru intretinere, functioneaza cu o eficienta sezoniera standard de 110%, se utilizeaza optim combustibilul si energia reziduala. Are o durata lunga de viata, iar consumul de combustibil este redus datorita unei puteri variabile de la numai 1,8 kW.

Al treilea loc in top il ocupa centralele termice solare in condensare CSZ – 2

Eligibile pentru subventii, reprezinta solutia perfecta pentru energie solara si gaz. Se potrivesc perfect, sunt eficienta si economiseste spatiu. CSZ -2 poate furniza pana la 60% din energia necesara pentru incalzirea apei calde menajere din partea termica solara. Ea reduce semnificativ consumul de gaz, in plus, centrala este eligibila pentru subventii in conformitate cu legea privind energia regenerabila. De asemenea, in ciuda cilindrului mare de 300 de litri de apa calda menajera, CSZ – 2 necesita o amprenta de numai 0.5 m2, in spatiul de acoperis sau in subsol, de exemplu. Aparatul nu face zgomot, astfel ca nu va deranjeaza de la activitatile dvs. zilnice. Puteti controla intregul sistem cu cea mai mare usurinta prin intermediul unitatii de comanda BM-2. In plus, sistemul poate fi foarte usor integrat intr-un sistem SmartHome prin intermediul unui modul de extensie.

Ultimul loc, dar nu cel din urma, il ocupa gama de centrale termice economice in condensare Wolf seria FGB 

Seria de centrale termice in condensatie a fost gandita pentru cei care vor sa faca enonomie, fiind o central rubusta si simpla,  care foloseste recuperarea caldurii pentru utilizarea eficienta a gazului ca si combustibil. Este benefic pentru mediul inconjurator, economiseste energie si ofera confort. Fiind usor de utilizat, aparatul este compatibil cu sistemul de control WOLF, fiind folosit prin sistemul de incalzire cu ajutorul smarphone-ului sau a pc-ului, prin aplicatia SmartSet. Aparatul este compact si economiseste spatiu, se monteaza pe perete in bucatarie sau intr-o masca de dulap. 

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2016/02/centrale-termice-wolf.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” link=”https://www.jetrun.ro/produse/centrale-termice-pe-gaz/” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”center” margin_bottom=”10″]

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.