Skip to main content
search
Evenimente

Tombola „Centrala termica FGB Wolf” – RCEPB 2016

By 30/05/2016No Comments
[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2016/05/Tombola-FGB.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]

In perioada 2-3 iunie 2016 are loc cea de-a VIII-a editie a Conferintei Internationale pentru Performanta Energetica a Cladirilor si Instalatiilor Aferente cu tema STRATEGIILE ASOCIAŢIILOR PROFESIONALE ŞI INSTITUŢIILOR PUBLICE PRIVIND IMPLEMENTAREA DIRECTIVELOR UE (EPBD, RES, EED…) . Evenimentul se va desfasura in Sala de Festivitati a Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din cadrul UTCB, din B-dul Pache Protopopescu nr.  66,  Sector  2,  Bucuresti.

Jetrun participa in calitate de sponsor, iar anul acesta ne-am gandit sa oferim un premiu participantilor la conferinta. In data de 2 iunie 2016 va avea loc tombola „Centrala termica Wolf” in cadrul careia unul din participanti va primi prin tragere la sorti o centrala termica marca Wolf modelul FGB.

Modelul FGB a fost lansat pe piata din Romania anul acesta si este cel mai nou membru al familiei de echipamente de incalzire pentru aplicatii rezidentiale. Centralele termice Wolf sunt fabricate exclusiv in Germania, iar pentru productia acestora se folosesc doar materiale de calitate.

Ce aduce nou modelul FGB?

Pret atractiv si accesibil oricui, toate componentele sunt integrate

Design compact, dimensiuni cu 12% mai mici ca restul centralelor din gama sa

Clasa A de eficienta energetica, consuma cu 20% mai putin fata de restul centralelor de acest gen

Tehnologie in condensare, functioneaza cu GPL sau gaz natural

Disponibila in 2 variante: doar incalzire sau incalzire si ACM(combi)

Acestea sunt doar cateva aspecte legate de avantajele oferite de aceasta centrala termica.

Va asteptam in data de 2 iunie  sa participati la Tombola organizata in cadrul RCEPB 2016 unde aveti sansa sa castigati o centrala termica in condensare FGB de la Wolf. Valoarea  premiului este de 1200 euro.

Regulamentul de participare este disponibil online si gratuit tuturor participantilor 

[mk_button dimension=”two” size=”large” outline_skin=”dark” bg_color=”#f0652c” text_color=”light” icon=”moon-file-7″ target=”_blank” align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″ url=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2016/05/Regulament-tombola-centrala-termica-FGB.pdf”]Regulament de participare[/mk_button]

Leave a Reply

Close Menu