Skip to main content
search
BlogEvenimente

Tehnologii germane din domeniul apei si al apei uzate in atentia unor specialisti romani

By 25/07/2016No Comments

In perioada 30.05.2016 – 03.06.2016 Camera de Comert si Industrie Romano-Germana a organizat deplasarea unei delegatii din Romania in Germania ce a avut ca scop informarea cu privire la tehnologiile din domeniul apei si al apei uzate.

Delegatia a fost formata dintr-un numar de 30 de participanti din cadrul a 25 de companii din domeniul apei si apei uzate din diferite judete din Romania.

Obiectivele principale au fost una dintre cele 4 statii de alimentare cu apa a orasului Ingoldstadt, statiile de epurare din Augsburg si Olching si santierul unei noi retele de canalizare din orasul Munchen.

In aceasta perioada a avut loc la Munchen si targul IFAT 2016, cel mai important targ international din domeniul tratarii apei, canalizarii, epurarii apei uzate, a managementului deseurilor si managementul materiilor prime, unde delegatia a organizat mai multe vizite.

Pe tot parcursul deplasarii participantii au avut ocazia de a interactiona cu specialistii germani din domeniul managementului apelor potabile si uzate, au intrat in contact direct cu realitatile din Germania si au asistat la prezentari cu privire la modul in care functioneaza serviciile municipale.

Proiectul este sustinut financiar de catre Ministerul Federal al Economiei si Energiei (BMWi) prin programul sau de dezvoltare de piete externe dedicat IMM-urilor.

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2016/07/Delegatie-ifat.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]

Valorificarea biogazului obtinut in statiile de epurare din Romania

Jetrun  ofera solutii complete pentru productia, prelucrarea, utilizarea si stocarea biogazului.

Împreuna cu partenerii nostrii pe linia de prelucrare a biogazului, ajutam la implementarea de instalatii complete de procesare, stocare si utilizare a biogazului obtinut în statii de biogaz, statii de epurare ape uzate (SEAU) si rampe de deseuri menajere.

Jetrun dispune de o  echipa de service si mentenanta certificata la producator, experienta în instalatii similare în România si o echipa completa pentru proiectare, montaj, punere în functiune si service pentru instalatii de cogenerare pe gaz natural si biogaz.

Leave a Reply

Close Menu