BlogNoutati

Perdele de aer Teddington pentru noua linie de productie a concernului german Daimler

By 23/03/2015 No Comments

In a doua jumatate a anului 2014 a fost inaugurata fabrica Daimler din Sebes unde compania germană Daimler AG, proprietarul Mercedes-Benz, prin intermediul Star Transmission, subsidiara sa din România, va produce cutiile de viteze pentru celebra marca de automobile Mercedes-Benz .

Incepand cu anul 2016,  in fabrica de la Sebes, vor fi asamblate şi noile cutii de viteză automate, care vor marca începutul unei noi generaţii în dezvoltarea Daimler AG. Star Transmission a fost aleasa pentru a asigura capacitatile suplimentare de productie.

Hala principală va avea o suprafață de 43.000 metri pătrați şi în total construcţiile se desfăşoară pe un teren de 72.000 metri pătrați.

Jetrun EnergoEco a livrat pentru acest proiect 14 perdele de aer Robuvent H-400N, marca Teddington. Modelul Robuvent H-400N face parte din gama de perdele de aer industriale si este inclusa in categoria SMARTtec® , adica dispozitivele sunt dotate cu tehnologia lamelelor robuste. Aceste dispozitive folosesc sistemul de lamele CORRIGO ® pentru evacuarea aerului .  Elementele cu lamele CORRIGO ® pot fi pivotate in ambele directii, permitand adaptarea perdelei de aer la conditiile locale.

Robuvent reprezinta solutia ideala pentru econimisirea inteligenta a energiei si este creata pentru usi industriale ce se deschid frecvent. Sistemele de perdele de aer Teddington opresc schimbul foarte rapid intre aerul exterior si aerul interior si reusesc sa faca o economie valoroasa de energie fiind compatibile cu noua directiva ErP 2015.

Date tehnice pentru modelul Robuvent H-400N:  

Debit nominal de aer: 31.280 m3/h

Viteza aerului: 14.5 m/s

Puterea termica: 118 kW

Nivelul sonor: 6 dB(A)  la o distanta de 3 m

Dimensiuni: latime = 4000 mm si inaltime de instalare= 4500 mm

Robuvent este disponilbila in 5 variante de lungimi de instalare. Vezi  Fisa Tehnica

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2014/05/Robuvent-perdea-de-aer.jpg” image_width=”671″ image_height=”350″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”center” margin_bottom=”10″][mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2015/03/Daimler-1.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”center” margin_bottom=”10″]

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.