Comunicate de presa

Noua gama de centrale termice în condensare Wolf acum si în Romania

By 07/07/2014 No Comments

Pentru prima data în Romania, Jetrun EnergoEco, importator oficial Wolf Heiztechnik, organizeaza Caravana Wolf on Tour, eveniment ce introduce pe piața romaneasca cea mai noua tehnologie pentru echipamentele de încalzire rezidentiala. Camionul Wolf Demobil dotat cu echipamente de ultima generatie pentru încalzire va fi prezent în 6 orase ale tarii la dispoziția dumneavoastra pentru vizite organizate, demonstratii si informatii tehnice si comerciale oferite de personalul calificat Wolf.

Wolf GmbH a fost fondata în anul 1963 si a devenit lider european de piata la productia de unitati de tratare a aerului, dar si la productia de echipamente solare, de încalzire si ventilatie. Compania are activitate si reprezentante pe toate continentele, iar avantajele oferite de Wolf sunt: gama completa de echipamente dintr-o singura sursa, inovatie permanenta în domeniul eficientei energetice si protectia mediului. Calitate de vârf garantata de productia si proiectarea în Germania.

Jetrun EnergoEco, reprezentant oficial Wolf Heiztechnik, organizeaza în perioada 2 – 7 septembrie 2013 cu sprijinul Termoservice 2000 si Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, caravana Wolf on Tour – tehnologia ‘made in Germany’ direct la tine acasa cu demonstratii si simulari reale.

Camionul Wolf Demobil va stationa în 6 mari orase ale tarii dupa cum urmeaza:

Timisoara (2 septembrie) –Facultatea de Constructii, str. Traian Lalescu, nr.2;

Craiova (3 septembrie) – Auchan – Electroputere Parc, Calea Bucuresti, nr. 80;

Bucuresti (4 septembrie) – Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, Bdul. Pache Protopopescu, nr. 66

Brasov (5 septembrie) – Facultatea de Constructii, Str. Turnului, nr. 5;

Cluj-Napoca (6 septembrie) – Facultatea de Instalatii, Bdul. 21 decembrie, nr. 128-130;

Satu Mare (7 septembrie) – Parcare Real, Str. Careiului, nr.77-79.

Evenimentul are ca scop stabilirea de noi contacte pentru extinderea retelei de distribuitori pentru centralele termice Wolf în Romania si prezentarea catre publicul larg a produselor de încalzire inovatoare oferite de producatorul german Wolf Heiztechnik.

Participantii vor putea sa experimenteze si sa se convinga de avantajele tehnologiei inovatoare de încalzire Wolf si sa testeze noua generatie de centrale termice în condensare ce asigura un consum mai mic si o economie pe termen lung de energie. Echipate cu noul sistem de control inteligent Wolf, poti accesa functiile centralei prin intermediul unui smartphone sau al unui PC de oriunde te-ai afla, devenind foarte usor de utilizat.

Eficiente si cu impact redus asupra mediului înconjurator, produsele Wolf s-au impus rapid prin calitatea lor. Productia si serviciile post-vânzare, cotate la standarde înalte au constituit bazele acestui succes. În calitate de furnizor de sisteme, Wolf acoperă sectorul încalzirii, cel al ventilatiei, aerului conditionat si cel termo-solar, impunandu-se ca „numele de referinta în sisteme de economisire a energiei”.

Wolf GmbH îsi concentreaza toate capacitatile de productie în zona Mainburg, Bavaria. Wolf considera ca productia în Germania a constituit un element cheie în obtinerea succesului actual si este încrezatoare ca si viitorul succes se va datora calitatii procesului de fabricatie german.

Va invitam sa rezervati din timp vizita dumneavoastra la camionul echipat Wolf unde puteti testa cea mai noua tehnologie pentru centralele termice clasice si în condensare exclusiv ‘made in Germany’.

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.