BlogEvenimenteNoutati

Jetrun deschide doua showroom-uri Wolf

By 27/01/2015 One Comment

Jetrun a semnat un contract de parteneriat cu firma ROM VEST SRL pentru deschiderea a doua showroom-uri pentru centralele termice Wolf.  Cei interesati au acum posibilitatea de a intra in contact direct cu produsele pentru incalzire si ventilatie marca Wolf.

Firma ROM VEST detine  trei  magazine ce deservesc in principal clientii din nordul Bucurestiului. Magazinele sunt amplasate in Otopeni, Soseaua Pipera si Snagov si ofera peste 10 000 de produse din domeniul materialelor de constructii, de la amenajarile exterioare, amenajari interioare, electrice, instalatii sanitare si de incalzire pana la gradinarit, toate produsele sunt disponibile in stoc.

Primul magazin unde puteti gasi produsele Wolf este cel din Otopeni, Ilfov  situat pe Str. Drumul Garii nr. 76. Cel de-al doilea magazin unde vor fi expuse centralele termice Wolf  este situat in Sos. Pipera Tunari, Nr. 42,Pipera, Ilfov.  Pentru lista de preturi si comenzi  va puteti adresa personalului din locatiile respective.

Prin parteneriatul cu Jetrun, ROM VEST  va putea distribui toata gama de echipamente WOLF: centrale termice murale in condensare, boilere, pachete de panouri solare, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.  Echipamentele Wolf sunt produse exclusiv in Germania si sunt incadrate in clasa de produse premium fiind unele dintre cele mai eficiente echipamente de pe piata din Romania.

Centralele termice pot fi acum vizionate in magazinele de prezentare ROM VEST!

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2015/01/Showroom-centrale-termice-Wolf-locatie.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]

One Comment

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.