Skip to main content
search
Incalzire in pardoseala

Incalzire si racire in pardoseala cu pompa de caldura

By 30/03/2016No Comments
[mk_fancy_title tag_name=”h1″ style=”false” color=”#393836″ size=”16″ font_weight=”bold” margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”Open+Sans:400,600,700,800″ font_type=”google” align=”left”]Sistem radiant pentru incalzire in pardoseala cu pompa de caldura aer-apa[/mk_fancy_title]

Una din trei locuinte beneficiaza de avantajele sistemelor radiante de incalzire prin pardoseala, o solutie ce se dovedeste a fi foarte eficienta. Dintre avantaje putem aminti faptul ca acest sistem poate functiona folosind toate tipurile de combustibil sau cu ajutorul curentului electric, instalarea este foarte usoara, daca sistemul este conceput in combinatie cu o pompa de caldura aer-apa de tip split poate asigura si racirea mediului din interiorul casei.

Proiect pentru incalzire si racire in pardoseala cu pompa de caldura split de inalta eficienta – configuratie si montaj

La inceputul anului curent am efectuat montajul si punerea in functiune a unui sistem radiant ce asigura necesarul de incalzirea si apa calda menajera, dar si racirea aerului pe timp de vara. 

[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#ff4000″ size=”12″ font_weight=”inhert” margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”center”]Proiect incalzire si racire in pardoseala – specificatii[/mk_fancy_title]

Date de intrare

Suprafata: 170 mp utili, 2 etaje

Numar locuitori: 4 persoane

Casa nu este racordata la reteaua de gaz

Sistemul oferit de Jetrun

1. Pompa de caldura aer apa Wolf BWL-1S(B) split

2. Boiler Wolf SEW-1-300

3. Teava Maincor tip PE-RT, distribuitoare Dynacon

4. Filtre de apa, vase expansiune si accesorii

5. Consultanta si asistenta in proiectare gratuite

Dimensionarea instalatiei este un pas important atunci cand hotarasti sa folosesti acest tip de solutie pentru a putea beneficia de eficienta echipamentelor. Pompa de caldura Wolf de 7 kW  are COP peste 3, iar in conditii optime ajunge la 3,6 ceea ce inseamna ca se reduc costurile la factura electrica de 3 ori.

ACM aste asigurata de boilerul special cu serpentina cu schimbator de caldura eficient cu suprafata mare de transfer de 3,5 mp. Suprafata mare de transfer ajuta pompa de caldura sa incalzeasca apa intr-un timp foarte scurt.

Sistemul radiant instalat acopera toata suprafata utila a casei pe ambele nivele. Teava Maincor folosita are un raport calitate -pret foarte bun si se instaleaza foarte usor.

Camera tehnica este situata in interiorul casei si este redusa ca dimensiuni. Sistemul de automatizare este configurat pe zone cu termostat wireless in fiecare camera.

Oferim consultanta si asistenta gratuita inca din faza de proiectare a sistemului si oferim garantia functionarii in paramentrii stabiliti. Specialistii nostrii sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde la intrebari si solicitari.

Leave a Reply

Close Menu