Seminar

Energy Savings Interactiv Seminar (ESIS), editia II

By 25/04/2014 No Comments

Pe data de 17 Aprilie, Jetrun EnergoEco sustine cel de-al doile seminar interactiv Energy Savings Interactiv Seminar (ESIS)-  ce are ca principal scop furnizarea de informatii cu privire la cele mai noi solutii din domeniul HVAC si metodele prin care noile constructii pot indeplini cerintele pentru cladiri eficiente energetic – case pasive.

Evenimentul face parte din seria de seminarii sustinute de Jetrun EnergoEco organizate cu scopul de a aduce impreuna profesionisti din domeniul constructiilor: arhitecti, ingineri, dezvoltatori, etc. intr-un cadru informal dar in acelasi timp interactiv si eficient.

Agenda intalnirii a cuprins o scurta prezentare a proiectului „ RO-NZEB Cladirea  BREEAM Excelent” sustinuta de Dl. Conf. dr. ing. Catalin LUNGU, BREEAM International Assessor si o prezentare a celor mai noi solutii din domeniul HVAC sustinuta de Adrian Moisa, Director General Jetrun EnergoEco.

Unde: Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti

[mk_divider style=”thin_solid” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

EVENIMENTUL IN IMAGINI

[mk_divider style=”thin_solid” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]
[mk_image_slideshow images=”1895,1896,1897,1898,1899,1900,1901″ image_width=”970″ image_height=”350″ effect=”fade” animation_speed=”700″ slideshow_speed=”7000″ pause_on_hover=”false” smooth_height=”false” direction_nav=”true”]

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.