BlogEvenimente

Conferinta Internationala RCEPB 2015

By 12/06/2015 No Comments

In  perioada 28-29 mai 2015 a avut loc cea de-a VII-a editie a conferintei internationale RCEPB organizata de OAER (Ordinul auditorilor energetici din Romania) ce a avut ca tema principala tehnologiile inovative pentru clădirile cu consum de energie aproape de zero.

Anul acesta RCEPB a inclus doua evenimente speciale si anume: Lansarea versiunii in limba romana a cartii renumitului academician francez René MOREAU, Aerul si apa si Masa rodunda din data de 28 mai 2015. RCEPB 2015  a avut o tematica diversa si orientata spre asigurarea “performantei energetice a cladirilor si instalatiilor aferente” si au fost prezentate numeroase proiecte nationale si internationale in domeniul cladirilor nZEB, pasive, verzi etc., in domeniul tehnologiilor moderne de instalatii si materiale de constructii.

Prin organizarea RCPEB, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania AIIR (www.aiiro.ro) impreuna cu Facultatea de Inginerie a Instalatiilor UTCB (www.utcb.ro, www.instalatii.utcb.ro) si Ordinul Auditorilor Energetici din Romania OAER (www.oaer.ro) au reusit sa imbogateasca platforma stiintifica de comunicare internationala prin care inginerii de instalatii si constructii, arhitectii, auditorii energetici si alte categorii de specialisti, inclusiv studentii primesc informatii tehnice corecte, utile si foarte recente din domeniul PERFORMANTEI/EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR SI INSTALATIILOR AFERENTE.

La bagajul de informatii se vor adauga inovatiile tehnice prezentate de sponsori in cadrul conferintei sau prin intermediul expozitiei de echipamente si solutii pentru eficientizarea energetica a cladirilor.

Jetrun EnergoEco a participat si in acest an la conferinta in calitate de sponsor unde a prezentat solutiile pentru racirea camerelor tehnice, centrelor de date si telecomunicatii.

Incepand cu acest an Jetrun va ofera o gama larga de echipamente pentru climatizare de precizie si chillere. Echipamentele sunt produse de unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru close control – RC Group Italia.

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.