Comunicate de presa

Cel de-al 4-lea documentar Wild Carpathia in pericol de a nu se realiza

By 21/09/2015 No Comments

„Wild Carpathia”,  este seria de documentare destinata sa prezinte partea frumoasa a României. Cel de-al 4 lea episod  va surprinde Munţii Carpati în timpul iernii. Traseul va începe din Braşov, oras despre care realizatorul productiei, Charlie Ottley, spune ca este punctul ideal de plecare pentru descoperirea Transilvaniei. Totul va deveni realitate numai daca jurnalistul britanic va strange fondurile necesare.

Aflat doar în faza de proiect, în lipsa unei finantari suficiente, episodul 4 din seria „Wild Carpathia” este pe cale de a nu se realiza. Mai sunt doar 8 zile pana cand se va incheia campania de strangere de fonduri pentru acest proiect. Mai este nevoie de 40.000 de lire pentru ca acest proiect sa demareze.

Noi sustinem acest proiect si ii indemnam pe toti cei care vad acest mesaj sa faca acelasi lucru. Este vorba de promovarea frumusetilor Romaniei peste hotare si de protejarea acestora.

„Wild Carpathia 4” va fi ultimul episod din serie. Documentarul va prezenta regiunea Braşovului pe timpul iernii, începând cu venirea toamnei si terminând cu perioada în care zapada se topeşte si rasar primele flori salbatice de primavara.
Echipa „Wild Carpathia” doreste sa expuna frumusetea si culturalitatea traditiilor de iarna si sa explice cum reusesc comunitatile din mediul rural sa depaseasca temperaturile scazute de aici si conditiile siberiene. Documentarul va prezenta o latura diferita a României care va dovedi ca exista foarte multe motive pentru a vizita aceasta tara magica în timpul sezonului rece.
În episodul final al documentarului „Wild Carpathia” va putea fi vazuta si mai multa viata salbatica decât în celelalte episoade. Obiectivul echipei de productie este sa surprinda ursii când se pregatesc de hibernare si lupii când vâneaza prin zapada. Vor patrunde în interiorul comunitatilor rurale pentru a observa cum se pregătesc pentru iarna, cum aduc lemne din pădure si fân pentru animale, dar si cum petrec sarbatorile de iarna cu respectarea traditiilor si obiceiurilor precum dansul ursilor în satele din zona Moldovei.
De asemenea, se va pune accent si pe partea turistics fiind prezentate activitatile de iarna de care turistii ar putea avea parte în tara noastra. Precum schiul sau plimbarile cu sania, la care se adauga multitudinea de evenimente specifice acestei perioade.

Seria Wild Carpathia a fascinat oameni din toata lumea, mai ales dupa ce mostenitorul tronului Marii Britanii, Printul Charles, a aparut în primele parti ale documentarului.

Cei care vor sa contribuie financiar la realizarea celui de-al patrulea episod pot afla toate informatiile necesare pe site-ul www.wildcarpathia.tv.

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2015/09/wILD-COVER.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”center” margin_bottom=”10″]

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.