BlogInfo centrale termice

Va prezentam cea mai avansata centrala pe motorina in condensare din lume

By 10/08/2017 2 Comments

In era in care tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult, centrala de incalzire pe motorina in condensare TOB se bazeaza pe acelasi principiu general ca si COB – castigatorul testului asociatiei de consumatori din Germania ”Stiftung  Warentest”. Cu toate acestea, inginerii de dezvoltare Wolf au reusit sa imbunatateasca si mai mult arzatorul. Cea mai relevanta noua dezvoltare se refera la utilizarea principiului de ardere modulant care utilizeaza vaporizarea sub presiune si duza de amestecare patentata. Preincalzirea  si evaporarea motorinei nu sunt necesare, ceea ce economiseste consumul de energie auxiliara.

 Incalzirea pe motorina nu a fost niciodata mai economica de cand a aparut centrala pe motorina TOB!

In timpul arderii, debitul pompei este in mod continuu adaptat la cererea dominanta cu ajutorul motorului pompei de motorina EC de inalta eficienta si viteza variabila. Aceasta asigura cea mai mare eficienta cu ardere foarte curata, in timp ce consumul de energie auxiliar este redus si mai mult. TOB, la fel ca si echivalentul sau de centrala pe gaze, CGB – 2, isi moduleaza productia in functie de cererea reala.

Centrala pe motorina TOB este echipata cu cel mai avansat controller din domeniul centralelor termice, BM-2, si poate fi conectata in sistemul Wolf cu sistemele de pompe de caldura, centrale termice, sisteme solare, centrale de ventilatie etc.

Centrala TOB se prezinta ca o centrala de pardoseala cu latimea de numai 56 de cm, adancimea de 60,5 cm si inaltimea de 129 cm. Centrala se echipeaza cu un cos de fum concentric cu dublu flux, similar cu cel al centralelor termice in condensare. Acest lucru faciliteaza amplasarea si instalarea centralei pe motorina in condensare, reducand costurile semnificativ cu cosul de fum. Centrale TOB sunt furnizate sub designul din generatia a doua a centralelor Wolf si au clasa energetica A.

Pentru centralele termice TOB se poate atasa un boiler pentru prepararea apei calde menajere cu stratificare radiala, disponibil ca TOB-TS.

Cat consuma o centrala nemteasca pe motorina in condensare?

Pentru ca incalzirea pe motorina este dintre cele mai scumpe metode de incalzire, cu centrala WOLF pe motorina TOP puteti avea randamentul cel mai ridicat, mai ales folosind tehnologia condensarii.

[mk_custom_list title=” 11 beneficii de tinut minte: ” icon_color=”#f0652c” margin_bottom=”30″ align=”none”]
 • Tehnologie moderna care se bazeaza pe succesul COB, asociatia germana ”Stiftung Warentest”, castigatoare a testului
 • Principiu de ardere dovedit vaporizarii prin presiune
 • Modularea puterii de la 6,6 la 18,6 kW, potrivita intotdeauna cu cererea curenta de caldura
 • Echipat cu noul sistem de control WOLF
 • Consumul redus de energie datorita productiei minime reduse si a tehnologiei care nu necesita preincalzirea sau evaporarea motorinei
 • Consumul redus in asteptare
 • Motorul pompei de ulei ECM cu viteza variabila foarte eficienta reduce si mai mult consumul de energie
 • Utilizarea optima a efectului de condensare datorat operatiunii de stratificare cu cilindru TS si distributie controlata (debit / retur)
 • Poate fi operat cu motorina standard, cu motorina cu continut scazut de sulf EL sau bio-ulei (B10)
 • Filtrul de motorina de inalta calitate ca parte a livrarii standard
 • Dispozitiv electronic de presiune
[/mk_custom_list]
[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2017/08/TOB.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”true” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]

2 Comments

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.