Pompa de căldură Aer Apă

Monobloc CHA

Pompa de căldură monobloc CHA este cea mai populară pompă de căldură a noastră. Este foarte eficientă, este ideală atât pentru clădirile existente, cât și pentru cele noi și se încadrează perfect în conceptul de design al casei.

Încălzește iarna, răcorește vara

Pompele de căldură sunt la modă: cu eficiența și respectarea mediului, pompa de căldură a înlocuit încălzirea pe gaz ca cea mai populară tehnologie de încălzire în clădirile noi din Germania.

Fiind unul dintre cei mai mari specialiști în încălzire, WOLF stabilește acum noi standarde în ceea ce privește eficiența, volumul și fiabilitatea cu pompa de căldură monobloc CHA.

Pompa de căldură aer/apă este disponibilă cu puteri nominale de 7kW și 10kW. Asigură costuri de operare mai mici și îndeplinește, de asemenea, cerințele tehnice pentru subvențiile de stat.

Eficientă, ecologică și extrem de silențioasă

Pompa de căldură monobloc CHA de la WOLF este proiectată pentru o funcționare sigură și economică pe termen lung. Cu randamentul său extrem de ridicat, agentul frigorific ecologic R290 și funcționarea silențioasă, dispozitivul aduce în armonie economia, protecția mediului și confortul. Avantajele dintr-o privire:

Costă mai puțin

Economisiți energie

Cald iarna, răcoare vara – pompa de căldură aer/apă funcționează extrem de eficient atât pentru incălzire, cât și pentru răcire. Datorită monoblocului CHA, economisești până la 30% din costurile cu energetia electrică. Aceasta înseamnă o economie anuală de până la 260 de euro comparativ cu alte modele.

Subvenții ridicate

Datorită valorilor maxime de eficiență, puteți primi o subvenție de stat ridicată pentru acest sistem ecologic.

Eficientă și silențioasă

”Verde” și pregătită pentru viitor

Monoblocul CHA este prietenos cu mediul deoarece nu folosește combustibili fosili, ci căldură din mediu. Pentru aceasta e nevoie de un agent frigorific. Cu agentul frigorific ecologic R290, WOLF a dezvoltat o soluție pregătită pentru viitoarele restricții de poluare.

Extrem de silențios

Unul dintre punctele forte ale monoblocului CHA de la WOLF este că este extrem de silențios. Un ventilator care se rotește lent cu un design inovator de ”aripă de bufniță”, o geometrie de deviere a fluxului de aer sofisticată și un miez EPP izolator fonic asigură un nivel de zgomot impresionant de scăzut.

Practic și de încredere

Robuste și durabile

Cu carcasa sa extrem de stabilă pentru unitatea exterioară, acoperirea cu pulbere rezistentă la UV și elementul de încălzire integrat, monoblocul CHA este proiectat pentru o funcționare de lungă durată, este robust și fiabil. Garanția de 5 ani subliniază încrederea WOLF în calitatea pompei de căldură rezistente la intemperii – „Made in Germany”.

Economisește spațiu și elegant

Proiectat discret și elegant de designerul vedetă de iahturi de lux Espen Øino, monoblocul CHA economisește spațiu valoros. Spre deosebire de pompele de căldură split, nu sunt necesare modificări de structură la clădire pentru țevile cu agent frigorific pentru pompele de căldură monobloc, cum ar fi CHA.

Puternică și ecologică

Monoblocul CHA de la WOLF este echipat cu standardul de comunicare EEBUS. Aceasta înseamnă că încălzirea poate fi combinată în mod ideal cu alte sisteme energetice eficiente.

 

De exemplu, puteți acoperi consumul de energie electrică al pompei de căldură cu propriul sistem fotovoltaic și astfel să faceți întregul sistem de încălzire și mai ecologic.

 

Cu un sistem de stocare a energiei electrice, puteți crește și mai mult proporția de electricitate fotovoltaică pe care o utilizați. În acest fel, obțineți o autonomie maximă a propriei case și puteți folosi pompa de căldură non-stop, fără grija costurilor de funcționare, cu energie electrică din producție proprie.

Detalii tehnice

Tip UM CHA-07 CHA-10
Gama de putere la A-7/W35 kW 1,6-6,8 2,2-9,8
Putere nominala A7/W35 /COP conform EN14511 kW / - 4,5 / 5,47 4,1 / 5,72
Putere nominala A2/W35 / COP conform EN14511 kW / - 5,15 / 4,54 5,75 / 4,65
A-7/W35 putere max./COP conform EN14511 kW / - 5,88 / 2,73 7,97 / 2,88
avans max °C 70 70
Presiune sonoră max. noaptea (instalat liber, distanță de 3 m) dB(A) 32 34
Puterea sonoră max. zi / noapte max. dB(A) 58 / 49 60 / 51
Puterea sonoră ErP dB(A) 52 53
Tip de agent frigorific / încărcare / GWP - / kg / - R290/3.1/3 R290/3,4/3
Clasa de eficienta energetica pentru incalzirea spatiilor, temperatura scazuta - A++/A++++ A++/A++++
Clasa de eficienta energetica a incalzirii spatiilor, temperatura medie - A++ A++
Dimensiuni modul exterior mm 1286x586x902 1286x586x902
Dimensiuni modul interior mm 440x340x790 440x340x790
Greutate modul exterior / modul interior kg 152 / 27 162 / 27
Certificare KEYMARK (ISO Tip 5) da da