Skip to main content
search

Noul panou radiant MAXIMA E-Hybrid

 

Încălzire pentru hale. Cu eficiență înaltă. Pregătită pentru Hidrogen. Pregătită pentru energia verde. Soluția pentru tranziția energetică.

Producator:

Înalta eficiență se îmbină cu energiile verzi.

 

Compactă, dinamică, puternică: Panoul radiant cu infraroșii de înaltă performanță maximizează eficiența radiației la un fascinant nivel de 80%. Acum sistemul de încălzire cu înaltă eficiență pentru hale poate să facă mai mult: o putere suplimentară de 10 kW încălzire radiantă electrică cu energie din panouri fotovoltaice sau din rețea în funcție de disponibil, și, bineînțeles pregătit pentru Hidrogen. Noua linie de produse MAXIMA E-Hybrid susține maximizarea eficienței economice la modernizarea halelor din punct de vedere energetic. Pentru surse de energie regenerabile. Și pentru investiția dvs. sigură în tehnologia de încălzire a viitorului.

 • 33 kW de capacitate de încălzire folosind metan, GPL*, biogaz**.
 • 10,2 kW adiționali de putere de încălzire electrică cu comutare automată când energia electrică este disponibilă de la panourile solare.
 • Pregătit pentru hidrogen cu creștere a proporției până la 100% în următorii ani – pentru maximizarea investiției și fiabilitatea în funcționare acum și în viitor
 • 80 % eficiența radiației infraroșii
 • Sistem de Control al Performanței Integrate PCS, cu ultima tehnologie de control
 • Înaltă eficiență – Fabricat în Germania

* 26 kW la folosirea GPL  ** nivel de calitate similar gazului natural

Energie electrică

Hidrogen

Gaz

Pentru viitor

MAXIMA este panoul radiant cu infraroșii de înaltă eficiență pentru încălzirea halelor. Pregătit pentru H2, pregătit pentru electricitatea verde și conceput pentru tranziția energetică. Ca versiune clasică, ca e-hibrid sau kit de modernizare.

Sistemul de bază MAXIMA

Înaltă eficiență în hală.

Funcționează cu metan, GPL, biogaz** și este pregătit pentru H2 – linia puternică cu eficiență mare de la KÜBLER deja convinge prin configurația sa de bază și prin gama sa largă de modele, mai ales din punct de vedere economic și al mediului înconjurător.

Kitul de modernizare MAXIMA

Pregătește-te pentru tranziția energetică.

Modernizează panourile radiante cu infraroșii pentru hale pentru a fi ultra eficiente foarte ușor: kitul MAXIMA E-Hybrid aduce energia verde în sistemele tale existente. Destul de simplu cu un kit de modernizare. Foarte convenabil. Foarte rapid. Foarte accesibil.

80 % Infraroșii. 100 % viitor.

 

MAXIMA aduce eficiență energetică, economie, funcționalitate și confort termic în hala ta. La urma urmei, linia roșie KÜBLER a fost proiectată pentru asta – până la cel mai mic detaliu. Deci puteți profita de ambientul creat de soare, fără curenți de aer, de controlul puterii de încălzire conform nevoilor, reduce costurile cu energia și emisiile și păstra flexibilitatea în totalitate. La sistemul de control. Și o folosiți în hala dumneavoastră.

Încălzirea cu infraroșii are multe avantaje. Acestea vă vor surprinde.

 

 • Optimizate funcțional pentru folosirea convenabilă și economică în hale
 • Costuri de investiții reduse, perioadă de recuperare scurtă
 • Principiu de încălzire confortabilă similar cu cea solară – chiar la temperatură scăzută a aerului din hală
 • Distribuție uniformă a căldurii, chiar și în halele prost izolate
 • Fără curenți de aer – fără vârtejuri de praf
 • Puterea de încălzire controlabilă în funcție de nevoi, flexibilă ca perioadă și suprafață
 • Montaj și pe perioada funcționării
 • (Re)utilizarea flexibilă a halei și pardoselii
Descarcă broșura

Solicitările dvs. cu privire la culoarea lămpilor sunt binevenite

 

MAXIMA E-HYBRID este vopsită standard în RAL 3020, ca și MAXIMA, fără cost suplimentar. Opțional se poate vopsi în orice altă culoare RAL doriți. Ca de exemplu, cele de mai jos.

RAL 3020

Culoarea de bază

RAL 1003

RAL 1013

RAL 9010

RAL 5015

RAL 5005

RAL 6026

RAL 9017

Doresti mai multe informatii?

Close Menu