Skip to main content
search
lampa infrarosii Kubler Futura

Noul panou radiant FUTURA

Cu eficiență înaltă. Cu energie verde. Cu hidrogen verde. Cu gaz. Cu lumină

Producator:

Încălzirea cu infraroșii cu surse variate de energie. Pentru tranziția energie regenerabilă. Pentru hala ta. Pentru viitor

 

FUTURA este viitorul care începe azi. O premieră mondială care te ajută să creionezi tranziția energetică. În siguranță. Fiabil. Cu funcții inovatoare. Pe lângă capacitatea de a comuta cu maximă eficiență între sursele de energie actuale și viitoare, noul sistem de încălzire cu infraroșii combină furnizarea de căldură cu iluminatul pentru hale. Inteligent, funcțional și economic.

Panoul radiant electric care funcționează cu gaz? Panoul radiant cu gaz care funcționează cu electricitate?
FUTURA este panoul radiant care le folosește pe ambele

Energie electrică

FUTURA folosește energie electrică verde de la panouri fotovoltaice sau de la rețea, pentru generarea de căldură fiabilă și eficientă. Aplicabilă de la 0 la 100%

Hidrogen

Sistemul inovator de încălzire cu infraroșii este pregătit pentru H2 și de aceea este gata pentru gazul ”verde” al viitorului. Aplicabil: de la 0 la 20%, conform standardului actual și extensibil la 100% până în 2045.

Gaz

Folosind gaz natural cu amprentă redusă de carbon, FUTURA oferă siguranța furnizării și stabilitatea rețelei în calea către o eră fără hidrocarburi. Aplicabil: de la 0 la 100%.

Lumină

Două lămpi, una sau niciuna? Tu decizi. Inovația la nivel mondial 2 în 1 FUTURA îți oferă funcții de iluminat ideale pentru construcția de hale noi.

Electroni sau molecule? FUTURA le poate folosi pe ambele

Ce energie vom folosi pentru a încălzi halele mâine? Dar poimâine? Și în 2045? Nu contează. Pentru că indiferent de va fi folosit hidrogenul verde sau electricitatea în viitor, FUTURA poate funcționa cu ambele. Și mai mult: sistemul de încălzire cu infraroșii inovator folosește și biogaz, gaz natural sau gaz lichid și vă permite să schimbați sursele de energie de câte ori doriți, folosind o singură sursă sau în combinație. Depinde de ce sursă este disponibilă și care este cea mai ieftină pentru dv. Aceasta oferă siguranța furnizării și stabilizează rețelele. Tranziția energetică? Poate sosi.

Economia are nevoie de soluții economice? Iată!

Încălzirea cu infraroșii este eficientă în hale. Este forma ideală de încălzire pentru hale mari cu înălțimi de la 4 la 40 de metri sau mai mult. Și de departe asigură cel mai bun confort termic. A fost dovedit de mii de ori acest lucru. Pentru că este flexibil. Pentru că minimalizează consumul de energie. De asemenea, pentru că investiția costă puțin, FUTURA oferă un nou mod de a economisi bani: folosind energia care este cea mai ieftină în momentul respectiv.

Notă:Am exagerat culorile elementelor de încălzire FUTURA pentru claritate. Nu corespund cu culorile reale.

FUTURA fără lămpi

Ideal pentru modernizarea sistemului de încălzire în tranziția energetică cu multiple posibilități de alimentare și tehnologie cu infraroșii cu înaltă eficiență

FUTURA cu o lampă la fiecare capăt

Calitate înaltă a iluminării, fără efect de obosire a ochilor, ideală pentru construcția noilor hale sau modernizarea energetică a halelor existente, cu tavan de până la 6 m înălțime

FUTURA cu două lămpi la fiecare capăt

Lămpi cu LED ce economisesc energia, fabricate în Germania, pentru hale noi sau proiecte de renovare a sistemelor energetice ale halelor cu înălțimea tavanelor de mai mult de 6 metri.

Cu eficiență energetică

 • Tehnologie inovatoare cu înaltă eficiență
 • Disponibilitate pentru energii verzi sau fosile
 • Căldură directă, fără pierderile schimbătoarelor de căldură
 • Acoperire a cererii reale de căldură, flexibilă ca localizare și timp  (nu încălzim mai mult decât este necesar)
 • Managmentul energiei integrate conform DIN EN ISO 50001

Cu economie la investiție

 • Sistem de încălzire și iluminat 2-în-1
 • Costuri de investiții reduse și TCO scăzut (costuri totale de deținere)
 • Costuri scăzute cu tubulatura și montajul
 • Montaj rapid, chiar în timpul producției în hală
 • Nu e nevoie de cameră tehnică separată
 • Mărește rezistența la fluctuațiile prețurilor energiei

Cu fiabilitate în funcționare

 • Sistem multi-energie orientat către viitor
 • Investiție garantată pentru prezent și viitor
 • Echilibrează oferta volatilă de energie din diverse surse
 • Rețea de service extinsă
 • Premieră mondială de la liderul inovației – fabricat în Germania

Cu flexibilitate

 • Optimizată funcțional pentru funcționarea  economică în hale
 • Încălzire rapidă, încălzirea de zone individuale
 • (Re)folosirea spațiului halei și podelei
 • Concept de extindere modulară și service
 • Ușor de demontat și relocat oricând

Cu confort la încălzire

 • Transfer bidirecțional al căldurii cu infraroșii
 • Principiul căldurii similare cu soarele – chiar și la temperaturi scăzute ale camerei
 • Fără curenți de aer sau vârtejuri de praf
 • Distribuire uniformă a căldurii, chiar și în halele prost izolate
 • Puterea de încălzire controlabilă și orientată spre nevoile reale

Eficiența în primul rând. Bun pentru tranziția energetică. Bun pentru costurile tale.

FUTURA este căldură din tavan. Similar cu soarele, încălzește tot ce este iluminat. Oameni, mașini, podeaua halei. Astfel încât căldura vine în același timp de sus, jos și din toate părțile. În alte cuvinte, bidirecțională. Ca razele soarelui.  Și pentru că este directă și nu ajunge risipită ca o pătură de aer cald sub tavanul halei și pentru că este descentralizată, fără pierderi de transport, acest transfer de căldură este eficient energetic mulțumită fizicii. Cu economii impresionante între 50 și 70%.

Căldură la cerere. Acolo unde și când este necesar.

Nu se lucrează în zona A? Un schimb lucrează după 17.00? Depozitul cu 3 grade mai răcoros decât temperatura din zona de producție? Cu FUTURA, puteți încălzi flexibil în ceea ce privește  perioada și zona – pentru că încălzirea cu infraroșii inovatoare va acoperi doar nevoia de încălzire care există efectiv. Până la urmă, cel mai eficient sistem de încălzire este cel care nu este în funcțiune. Caracteristicile de comandă smart cum ar fi încălzirea pe zone, setarea pentru noapte, sau funcția de oprire când sunt deschise ușile pot reduce consumul de energie considerabil. În halele de producție și logistice. În halele unde se desfășoară evenimente sau acțiuni sportive. În ateliere și showroomuri.  La modernizări pentru eficientizarea energetică, dar și în clădiri noi.

Flexibilă pentru viitor.

FUTURA înseamnă flexibilitate. Și astfel reprezintă viitorul halei tale. De ce? Pentru că sistemul versatil de încălzire în infraroșu îți permite să faci la hala ta ceea ce consideri de cuviință. Oricând. Adaptezi aranjamentul în hală la cerințele permanent în schimbare ale producției sau tehnologiei de producție?  Modificați destinația clădirii? Extindeți sau înlocuiți echipamentele? Schimbați profilul de utilizare a halei? O dați cu chirie? O vindeți? Nu contează. Viitorul are toate opțiunile deschise pentru dvs.

Descarcă broșura

Solicitările dvs. cu privire la culoarea lămpilor sunt binevenite

FUTURA este vopsită standard în RAL 3020, fără cost suplimentar. Opțional se poate vopsi în orice altă culoare RAL doriți. Ca de exemplu, cele de mai jos.

RAL 3020

Culoarea de bază

RAL 1003

RAL 1013

RAL 9010

RAL 5015

RAL 5005

RAL 6026

RAL 9017

Doresti mai multe informatii?

Close Menu