Skip to main content
search

Eliminare siloxani

Producator:

Solutia de filtrare cu membrana regenerabila se deosebeste de solutiile de filtrare pe baza de carbon activat existente pe piata in prezent. Dezavantajul utilizarii mediului filtrant din carbon activat este dat de proprietatea carbonului de a absorbi umiditatea din gaz. Astfel, materialul filtrant isi pierde rapid proprietatile filtrante, nu poate fi regenerat si trebuie inlocuit. Spre deosebire de filtrele de carbon antivat, filtrele PpTek resping apa, pot fi regenerate pe loc, fara costuri de eliminare, avand o putere de filtrare de 10 ori mai mare decat a filtrelor similare de carbon sau grafit.

Solutiile de filtrare siloxani oferite au o durata de viata de 5 – 7 ani fara inlocuire, poate funcționa fără uscarea prealabila a biogazului, nu are costuri de eliminare atunci când trebuie schimbat și are o amprentă fizica mică. Ca unitatea de filtrare este usor de montat, usor de mutat și are un minim de întreținere, deoarece există foarte puține piese în mișcare pe unitate.

Filtru PpTek poate fi setat si pentru a indeparta COV-urilor din biogaz, cum ar fi compuși clorurați, în plus față de siloxani.

Unitatea de filtrare din otel inoxidabil, poate sustine diverse valori de debit a gazului, de la 50 m3/h la 5000 m3/h, pentru o singura unitate.

Pentru debite mai mari se recomanda folosirea mai multor filtre in paralel.

Caracteristici produs :

  • Costuri reduse de mentenanta;
  • Controlat de microprocesor;
  • Regenerare automata;
  • ele Elimina problemele de garantie pentru motoarde cogenerare;
  • ATEX Conform (Zona 1 sau 2);
  • Optional conexiune IP Modbus TCP.

Doresti mai multe informatii?

Close Menu