Skip to main content
search
BlogEvenimente

Wolf GmbH la ISH 2015 – Frankfurt

By 06/04/2015No Comments

In perioada 10-14 Martie a avut loc cel mai asteptat eveniment al anului din Europa – ISH Frankfurt Show. Ish ofera cel mai mare portofoliu de produse din lume pentru design innovator de baie, incalzire, ventilatie si tehnologia aerului conditionat.

Temele principale de anul acesta au avut ca focus Eficienta energetica si managementul sistemelor de automatizare inteligente al cladirilor. Piata incalzirii este una dintre temele definitorii ale industriei, iar impreuna cu casele de maine, sustenebilitatea globala si diferitele tendinte tehnologice fac parte din tema” Eficienta Energetica Plus”  abordata in cadrul Targului ISH.

S-au atins subiecte ca eficienta energetica in piata incalzirii, trenduri in tehnologie, siguranta aprovizionarii si durata de viata pentru sursele de energie, solutii de viitor pentru incalzire.

Wolf GmbH, principalul furnizor pentru echipamente de incalzire, ventilatie si climatizare al Jetrun EnergoEco, a fost prezent in cadrul targului de la Frankfurt de anul acesta cu un stand impesionant. Vezi galeria foto sau Tur virtual 360°.

Produsele si tehnologiile prezentate sunt grupate sub o singura eticheta –  motto-ul Wolf pentru anul 2015 “ Idei pentru mai multa eficienta”. Anul acesta Wolf se concentreaza sa aduca pe piata produse cu o mai multa eficienta ce indeplinesc garantat cerintele uniunii europene pentru un mediu mai bun si mai curat.

Jetrun EnergoEco va tine la curent cu ultimele noutati in domeniul HVAC.

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2015/04/RTEmagicC_360grad.png” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” link=”http://partner.wolf-heiztechnik.de/docroot/360gradmesse/index_standard.html” target=”_self” desc=”Tur Virtual Showroom Wolf” caption_location=”outside-image” align=”left” margin_bottom=”10″]

Leave a Reply

Close Menu