Proiect: Clădirea Saint Gobain Glass România, Călărași

Locație: Strada Varianta Nord, nr. 61, Călărași, România

Descrierea proiectului: Saint Gobain Glass România – lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii – a avut nevoie de un sistem de umidificare care să asigure o umiditate relativ constantă de 50-55% în zona post glass prin difuzarea aburului direct în încăpere.

Acest sistem de umidificare cu electrozi imersați de la Hygromatik produce abur sterili chiar și cu apă de la robinet. Unele dintre principalele avantaje ale tehnologiei folosite se referă la umidificatoarele Hygromatik, care necesită o întreținere minimă și au o durata mare de viață. Gama de umidificatoare este cuprinzătoare, ceea ce a făcut posibilă adaptarea la toate cerințele proiectului.

Pentru realizarea proiectului, echipa de specialiști Jetrun a selectat următoarele echipamente: un umidificator cu abur Hygromatik Standard Line SLE 45 cu debit 45 kg/h, un umidificator cu abur Hygromatik Flex Line FLE 25 cu debit 25 kg/h, unități de difuzare a aburului Hygromatik VG30, senzori de umiditate cu afișaj digital și o serie de accesorii pentru transportul aburului și pentru interconectare electrică.

Soluția aleasă de către specialiștii Jetrun se bazează pe tehnologia electrozilor imersați, care permite producerea aburului folosind apă standard de la rețeaua urbană. Soluția Hygromatik este completată de unitățile de difuzare a aburului Hygromatik VG cu ventilator centrifugal și panouri de control cu touchscreen.

Montajul și punerea în funcțiune a sistemului de umidificare au fost efectuate de către profesioniștii Jetrun care s-au asigurat că totul funcționează la parametrii optimi. Expertiza în domeniu și numeroasele proiecte comerciale și industriale implementate de-a lungul timpului reprezintă unul dintre factorii care garantează reușita oricărui proiect, indiferent de complexitatea sau de cerințele acestuia.