logo

Soluții de cogenerare cu biogaz la cheie, prin POIM 11.1

Linii complete de biogaz

Cogenerare pe biogaz

Cogenerare cu gaz din epurare

Montaj, service, garantie

Jetrun EnergoEco este reprezentantul Wolf GbmH / Wolf Power Systems in Romania pentru centralele de cogenerare pe gaz natural sau biogaz cu puteri de la 7 kW la 2 MW. Prin integrarea firmelor Kuntschar und Schlueter si Dreyer und Bosse, concernul german Wolf GmbH este in masura sa ofere solutii complete si fiabile in domeniul cogenerarii pe gaz natural si biogaz.

De asemenea, prin integrarea experientei in domeniul instalatiilor HVAC comerciale si industriale, Wolf este intr-o pozitie unica de a integra sistemele de cogenerare in instalatii complete de incalzire, ventilatie si climatizare. Impreuna cu partenerii nostri pe linia de prelucarare a biogazului, ajutam la implementarea de instalatii complete de procesare, stocare si utilizare a biogazului obtinut in statii de biogaz, statii de epurare ape uzate si rampe de deseuri menajere.

Jetrun EnergoEco dispune de echipa de service si mentenanta certificata la producator, experienta in instalatii similare in Romania si echipa completa pentru proiectare, montaj, punere in functiune si service pentru instalatii de cogenerare pe gaz natural si biogaz si instalatii de producere, tratare si utilizare biogaz.

Referințe

Solutii de cogenerare Wolf Mainburg in statiile de epurare

Cogenerarea pe gaz natural in industria piscicola – Wolf GTK 260M

Jetrun EnergoEco a furnizat si pus in functiune un modul de cogenerare pe gaz natural, cu putere electrica de 260kW ce va furniza energie termica si electrica unei ferme piscicole si unei statii de betoane si agregate pentru constructii.

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.