Skip to main content
search
Comunicate de presa

Jetrun EnergoEco lanseaza noua pagina web

By 08/10/2014No Comments

Jetrun EnergoEco pune la dispozitia clientilor sai o noua interfata site-ului jetrun.ro, cu un design responsive, adaptat pentru orice rezolutie a ecranului si o noua structura care sa ofere acces rapid la informatii.

Produsele au fost impartite în 2 sectiuni: rezidential si industrial, reflectand dezvoltarea pe care Jetrun a avut-o la nivel de business în ultima perioada. Astfel, segmentul rezidential a fost dezvoltat prin intermediul retelei de distribuitori locali. Sistemele de încalzire, ventilatie si climatizare de ultima generatie vor ajunge mai ușor acum în fiecare casa, oferind un grad sporit de confort si eficienta.

Pe noul site, utilizatorii vor regasi noua gama de centrale termice Wolf, cu un design ergonomic, o durata de viata extinsa si eficienta de top care se mentine pe toata durata de viata a instalatiei. Fiecare centrala beneficiaza de garantia calitatii germane, echipamentele fiind produse exclusiv în Germania, la fabrica Wolf din Mainburg.

In cadrul sectiunii de solutii rezidentiale, utilizatorii au la dispozitie diferite instrumente pentru a fi ghidati în cautarea lor. Ghidul « Cum îmi aleg o centrala potrivita pentru casa mea » ofera cazuri reale cu solutiile de încalzire pe care le-au ales diverși cumparatori în functie de nevoile lor specifice.

« Ghidul cumparatorului » ofera informatii detaliate privind criteriile de alegere a unei centrale, procesul de achizitie, mentenanta si instalare. In plus, noul site este dotat cu o aplicație pentru alegerea centralei potrivite în 5 pasi. Astfel, în functie de tipul de locuinta, suprafata ai nevoile sale, clientul va primi recomandarea specialistului Jetrun.

In cadrul sectiunii de aplicatii comerciale si industriale, noul site pune la dispoziția proiectantilor configuratorul de centrale de tratare a aerului Wolf, oferind asistenta tehnica pentru configurarea celei mai bune solutii de climatizare.

Prin intermediul noului blog, utilizatorii sunt la curent cu ultimele noutati : studii de caz, evenimente, produse noi, seminarii. Jetrun organizeaza periodic seminariile ESIS (Energy Savings Interactive Seminar), un eveniment dedicat celor mai noi solutii si tehnologii HVAC ce încurajeaza comunicarea si cooperarea între specialistii din domeniul constructiilor/instalatiilor într-un cadru informal si are ca scop stabilirea si dezvoltarea de relatii între persoane care împartasesc aceeasi misiune – realizarea de cladiri eficiente energetic.

Leave a Reply

Close Menu