Comunicate de presa

Jetrun a lansat reteaua nationala de distributie si service pentru centrale termice Wolf

By 08/10/2014 No Comments

Reprezentant oficial Wolf Heiztechnik în Romania, Jetrun  vine în întampinarea clientilor sai prin completarea si înnoirea retelei de distributie si service a centralelor termice Wolf.

Noua generatie de centrale termice în condensare Wolf este acum mai eficienta si economica în exploatare. Designul contemporan, dimensiunile reduse si interfata grafica de ultima generatie asigura usurinta în instalare si utilizare.

Centralele termice Wolf sunt acum dotate cu cele mai noi solutii si servicii inteligente, cum ar fi diagnosticarea online de la distanta, operare prin conectivitate la reteaua locala cu ajutorul unui smartphone, tabletei sau PC-ului, autocalibrarea combustibilului.

Distributia centralelor termice Wolf se face cu ajutorul noii retele de parteneri autorizati ce asigura clientilor consultanta în faza de proiectare si servicii de livrare, instalare si punere în functiune pentru echipamentele achizitionate.

Odata cu lansarea noului site www.jetrun.ro, clientii Jetrun pot primi o recomandare rapida online, folosind aplicatia pentru alegerea centralei potrivite în 5 pasi, în functie de tipul de locuinta, suprafata si functiile necesare.

Pe partea de service, Jetrun EnergoEco pune la dispozitia clienților sai o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea în perioada de garantie si post-garantie, suport tehnic scris si online si stoc de piese de schimb.

De asemenea, partenerii oficiali Jetrun beneficiaza de asistenta tehnica permanenta si de programe de pregatire pentru comercializarea si montajul echipamentelor în cele mai bune conditii.

Lista completa a partenerilor Jetrun poate fi accesata AICI.

Noul sistem de distributie al echipamentelor Wolf ne aduce mai aproape de clientii nostri si ne permite ss le oferim o experienta completa : un produs de cea mai buna calitate, asistenta în alegerea solutiei optime, montaj si service de calitate pentru un maxim de confort si eficienta în utilizare.” a declarat Adrian Sarbescu, director comercial Jetrun.

Leave a Reply

Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.