Cazane de puteri medii

Jetrun va ofera o gama completa de cazane termice conventionale sau in condensare pe gaz sau combustibil lichid (motorina) cu puteri medii de pana la 2500 kW produse de Wolf Heiztechnik Germania. Toate cazanele termice din oferta Jetrun se pot conecta la sisteme de incalzire solara sau cu pompa de caldura. Cazanele sunt construite din fonta sau otel si se remarca prin constructia robusta si durata de exploatare extinsa.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Centrala termica pe gaz in condensare MGK

Centrala termica pe gaz in condensare Wolf MGK, compacta, de pardoseala, functionare extra-silentioasa. Realizeaza o ardere eficienta cu emisii scazute prin intermediul arzatorului incorporat si a schimbatorului de caldura solid Al-Si.

Certificari

Producator

Centrala termica pe gaz in condensare MGK-2

Centrala termica pe gaz cu condensare Wolf MGK-2 cu puteri de 390,470,550,630 kW pentru incalzire cu apa calda cu pompe ale circuitului de incalzire corespunzatoare DIN EN 12828 pentru functionare dependenta sau independenta de temperatura ambientala.

Certificari

Producator

Cazan din fonta MK-1

Cazan termic din fonta de inalta eficienta cu functionare pe combustibil mixt. Camera de ardere a cazanului MK-1 de la Wolf a fost proiectata si dimensionata pentru o ardere ideala a combustibilului.

Certificari

Producator

Cazan din fonta MK-2

Cazan termic din fonta de inalta eficienta cu functionare pe combustibil mixt. Camera de ardere a cazanului MK-2 de la Wolf a fost proiectata si dimensionata pentru o ardere ideala a combustibilului.

Certificari

Producator

Cazan din otel MKS

Cazan termic din otel de inalta eficienta cu functionare pe combustibil mixt. Schimbatorul de caldura al cazanului MKS de la Wolf prezinta suprafete mari netede pentru operarea fara condens la temperaturi joase.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?