Boilere

Gama completa de boilere si vase de acumulare din otel pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale cu capacitate de la 150 la 5000 de litri. Calitatea designului si a executiei boilerelor Wolf asigura compatibilitatea perfecta cu celelalte componente ale sistemelor termice Wolf cum ar fi centrale termice pe gaz si combustibil lichid, centrale termice pe biomasa sau panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Boiler cu acumulare Wolf SEL

Boilerul Wolf SEL este potrivit pentru pepararea apei calde pentru incalzire. Cilindrul de incalzire este acoperit cu doua straturi de email pentru protectie sporita impotriva coroziuni.Functioneaza impreuna cu statia de incalzire apa LS.

Certificari

Producator

Boiler de pardoseala Wolf SE-2

Rezervor de acumulare pentru apa calda cu instalare pe podea cu eficienta ridicata. Fabricat din otel, acoperit cu 2 straturi de email in interior si cu o serpentina interna cu tub neted.

Certificari

Producator

Boiler cu acumulare solar Wolf SEM-1/ SEM-2

Cilindru din otel solar cu certificat de calitate, acoperit cu 2 straturi de email in interior si cu două serpentine interne cu tub neted.

Certificari

Producator

Boiler cu acumulare statificat Wolf BSP

Cilindru stratificat din otel pentru economisirea spatiului, cu certificat de calitate. Pot fi montate componente hidraulice direct pe cilindru sau pe perete, cum ar fi: modulul de apa proaspata, 2 ansambluri pentru circuite de amestec sau ansamblul de pompare solar.

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?