Rezervoare de acumulare (puffere) Wolf SPU-2 / SPU-2W

Producator:

Se pot conecta la un sistem de incalzire cu panouri solare prin intermediul unei statii de incalzire solara Wolf SLS sau poate fi folosit ca vas de acumulare pentru apa calda menajera cu ajutorul statiei de incalzire pentru apa proaspata Wolf FWS (SPU-2 2000-5000 l) sau Wolf BSP-FW (SPU-2 500 – 1500 l).

SPU-2/SPU-2-W – sunt rezervoare de acumulare (puffere) ce se conecteaza la centrala termica si aduc un aport suplimentar de apa calda folosita la incalzire. Modelul SPU-2 (fara serpentina interna) este disponibil pentru capacitati cuprinse intre 500 – 1500 l si 2000 – 5000 l, iar modelul SPU – 2W (cu serpentina interna) cu capacitati cuprinse intre 500 – 1500 l.

Datorita stratificarii termice bine definita, la aceste rezervoare pot fi conectate atat circuite de alimentare a radiatoarelor cat si circuite de alimentare a instalatiilor de incalzire prin pardoseala. Cu ajutorul izolatiei performante ajung la randamente ridicate.

Beneficii de retinut:

  • Cilindru tampon din otel cu certificat de calitate si cu serpentina din hotel interna; (modelul SPU-2 este fara serpentina)
  • Capacitate de apa 2000-1500 litri
  • Opt conexiuni de 1½ ” si patru conexiuni ½” inn peretele cilindrului;
  • Izolare termica din spuma flexibila de inalta calitate cu o grosime de 100 mm pentru reducerea pierderilor de caldura;
  • Izolatie termica detasabila pentru manevrare usoara in camera tehnica;

Doresti mai multe informatii?