Coagulanti

Coagularea consta in primul rand in destabilizarea particulei coloidale si apoi in aglomerarea particulelor in agregate mici sau flocoane. Coagularea este procesul de unire a particulelor coloidale ca urmare a distrugerii prin adaos de substante sau prin modificarea altor factori care produc distrugerea stabilitatii sistemelor coloidale, facilitand astfel manifestarea fortelor de atractie dintre particule. Materialele care produc coagularea se numesc coagulanti.

Cere oferta

Calitate

Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

Asistenta

De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

Garantie

Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

Montaj

Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizat

Service

Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

Coagulanti naturali

SERVYECO a dezvoltat o gama larga de coagulanti naturali obținuti din extracte de anumiți copaci. Sunt prezentați sub formă lichidă, au o structură polimerică de polifenoli, sunt coagulanți utilizați în apele reziduale cu rezultate optime.

Certificari

Producator

Coagulanti organici

Seria ADIPOL de coagulanți organici constă în produse chimice lichide care au o eficiență ridicată concentrată în principal pe structura polimerilor și pe rezistența încărcărilor cationice.

Certificari

Producator

Coagulanti sintetici

Sunt produse lichide cu caracter organic-anorganic. Coagulantii sintetici funcționează pe apele uzate ce urmează a fi tratate, destabilizând atât materia în suspensie și materia dizolvată, cât și formând flocoanele care pot fi separate prin metode de separare…

Certificari

Producator

Doresti mai multe informatii?