Centrala de cogenerare GTK seria B 35 – 530 kWe

Producator:

Certificat:

In aceasta configuratie, instalatiile de cogenerare Wolf Kuntschar und Schlueter cu functionare pe biogaz sunt optimizate pentru compozitia chimica a gazului de depozit. La baza instalatiei se afla motoarele termice MAN cuplate cu generatoarele electrice Marelli. La zona inferioara a instalatie se gaseste cabinetul de schmbatoare de caldura si recuperatorul de caldura din gazele arse. In exterior se monteaza atenuatorul de zgomot de pe traseul de gaze arse pentru o functionare silentioasa.

In varianta containerizata, deasupra grupului de cogenerare se monteaza turnul de racire inchis ce asigura functionarea instalatiei chiar in lipsa consumului termic la beneficiar.

Caracteristici tehnice:

  • panou electric de comanda si automatizare complet echipat pentru a asigura sincronizarea automata cu reteaua sau cu un grup electrogen;
  • asigura modularea productiei de energie electrica si functionarea grupului de cogenerare chiar in lipsa consumului de agent termic prin directionarea circuitului de racire motor spre un turn de racire extern;
  • automatizarea si protectia grupului de cogenerare pot fi setate pana in punctul in care unitatea poate functiona complet fara asistenta umana.

Doresti mai multe informatii?